Nirvan Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Szukam jakiegoś dobrego przykładu strzelanki 2d platformowej oraz turowej strategii , czegoś takiego jak Heroes . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 walka turowa jest w zasobach GMC :) strzelanka 2d... zobacz soliders shoter'a :) też jest w zasobach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 7 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Nie chodzi mi o strzelanke z widokiem z gury , hodzi mi o strzelanke platformową z widokiem z boku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 1. Popraw ortografię 2. Dużo ludzi się o to pytało , więc... UŻYJ OPCJI SZUKAJ :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Nawet niejaki bigshark ma takowy w swoim uploaderze. ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 https://gmclan.org/up1717_11_shooter.html jednak coś wykombinowałem w GMie ;p EDIT: Sterowanie: A, D - Ruch Spacja - Skok 1, 2 - Zmiana broni LPM - Strzał ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 https://gmclan.org/up1717_11_shooter.html jednak coś wykombinowałem w GMie ;p EDIT: Sterowanie: A, D - Ruch Spacja - Skok 1, 2 - Zmiana broni LPM - Strzał ;p A mowiles, ze konczysz z GM'em ;) Welcome Back Konrad-GM :thumbsup: DOWN@ Ale ty lubisz ludzi klamac xD A mowiles, ze przezucasz sie na Irrlicht i juz nie wracasz :P Bardzo dobrze, ze wrociles... My noobki potrzebujemy takich ludzi jak Ty ;)... JOKE@ A zreszta... Po co to cale wazeliniarstwo xD Spier**** do tego swojego Irrlicht'a Ty zdrajco... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Z GM'mem raczej nie skończę ale uczę się C++ ;p @UP: Napisałem wcześniej w temacie "Smietnik [GM Projects]" Że uczę się irrlichta a co do GM'a będę wracał do niego ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Trzeba było przerobić Marka (Over-cośtam :D) przykład platformówki :) Tam też można strzelać Nie wiem czy jest, ale dajesz grawitację i pod wpływem kolizji dostajesz ammonicję Fervi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi