Fallord Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Witam,mam nadzieję że Borek nie obrazi sie że załozyłem ten temat.A więc w tym temacie rozmawiamy se na temat nowej produkcji Gear Studio z Borkiem oraz Ranmusem(xD) na czele. Może na poczatek wypoqwiem się na temat moich spostrzeżen/zaobserwowań: -Nie będzie to typowy MMORPG,tylko oRPG w którego gramy na róznych serverach(Można zakładać,podłaczać sie do wybranych serwerów). -W grze jak narazie są/będą 4 rasy(?)/klasy(?) : "Marine,Drooner,Stalker,Cretarians". -Rob Westwood będzie komponował muzyke do gry :). Dowód: Rob Westwood's music AGAIN! 27.09.2007, posted by Borek Excellent news: Rob Westwood will compose a game music again for our new project "Infernal Warriors"! www.robwestwoodmusic.com Oficjalny news na stronie Gear Studio : ) Może Wy coś wiecie na temat samej produkcji ? Może nawet sam twórca wypowie się i zdradzi co nie co :). Pozdrawiam i Zapraszam do dyskusji Fallord. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 4 Października 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Dzięki, że mnie totalnie pomijasz... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Temat bez sensu :) Jak będziemy chcieli, to sami podamy na stronie GS informację na temat Infernal Warriors. Takie gdybanie teraz, to tylko spamowanie forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 4 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Oh,ah,uh :( już poprawiam x) Dobra wiem,ale założyłem ten temat aby pogadać se na temat samej gry,pogdybać trochę,"poproponować",porozmawiać,mam nadzieję że mnie zrozumieliście : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Ja widziałem interface do IW :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Nie widziałeś Yoda, to było do Darkosena :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Tak? O k... :P a własnie co z nim? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Nie będzie to typowy MMORPG,tylko oRPG w którego gramy na róznych serverach(Można zakładać Nie!!!!! Ja nad czymś takim pracowałem :( Teraz nie chce mi się już robić. Po za tym zgadzam się z Borkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Tak? O k... :P a własnie co z nim? ;p Spokojnie, pomysłów jest masa, ale czasu mało :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 4 Października 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Yyyy... Micanser, nie wierz we wszystko, co nie jest przez nas potwierdzone oficjalne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 4 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Dobra więc może "Rozkręce" dyskusje :). Jak myslicie co mogą oznaczac poszczególne klasy/rasy w grze ? Czy gra będzie z nastawieniem na pvp czy raczej pvm ? Jak Wy byscie woleli ? Yyyy... Micanser, nie wierz we wszystko, co nie jest przez nas potwierdzone oficjalne... Jedyne co moge to tylko przypuszczać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 O właśnie Borku, wiem co odpowiesz, ale kiedy dasz więcej info o IW?? ODP:W SWOIM CZASIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 O właśnie Borku, wiem co odpowiesz, ale kiedy dasz więcej info o IW?? ODP:W SWOIM CZASIE W swoim czasie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 4 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 A własnie.Borek moze zdradziłbyś małe info na temat projektu ? Wkońcu to Ty tu jesteś głową xD.Mnie bardzo ciekawią te rasy/klasy i sam system gry.Jak z tymi serwerami ? Będzie to typowy mmorpg ? Czy tak jak wspomniałem już wcześniej ? haha już otrzymałem odpowiedz XD ( Powiem tylko że jak pisałem tego posta,tego wyżej nie było xD) Jak zwykle Borek szybszy od przeciągu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 :) hehe wiedziałem. TOPIC: mam nadzieje (która jedyna nigdy nie zniknie), że IW będzie nastawione na PVP i na PVM obym się nie mylił, a jedno wiem na 1000% Ta gra będzie CUDOWNA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 4 Października 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Mogę mogę powiedzieć coś o rasach. Nie Marine, Drooner, Stalker tylko Marines, Drooners, Stalkers jak już. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Chyba na siłę próbujesz zdegradować Ranmusa :D. Ekhm, ja jestem założycielem Gear-Studio i wykonawcą wszystkich dotychczasowych gier przez GS, ale teraz sytuacja się zmienia... Razem z Ranmusem jesteśmy odpowiedzialni za fabułę, tryb rozgrywki, wykonanie itp.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 4 Października 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 No właśnie. Wiesz ile czasu wymyślaliśmy... yyyy... a nie powiem. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 4 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Dobra sory,to tak z przyzwyczajenia xD No ale co z tymi rasami ? XD może coś więcej ? Bardzo zdziwiłem się jak zobaczyłem napis "Stalkers",czyżby miało to lekkie nawiązane do znanej nam produkcji S.T.A.L.K.E.R : Shadow Of Chernobyl ? Jeżeli tak to co jest tym powiązaniem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Aha, czyli już jestem na 100000000000000000000000000000000% pewny =, że ta gra będzie cudowna, mało tego Borek+Ranmus= GRA IDEALNA !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 :) hehe wiedziałem. TOPIC: mam nadzieje (która jedyna nigdy nie zniknie), że IW będzie nastawione na PVP i na PVM obym się nie mylił, a jedno wiem na 1000% Ta gra będzie CUDOWNA PVP, PVM, PVV, PV? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 4 Października 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Fallord: Żadnych powiązań tego typu z grą S.T.A.L.K.E.R. nie ma. Mogę natomiast powiedzieć, że już na starcie nie będzie prawdopodobnie kłopotów z serwerem (+dobre pingusie!). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 4 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Wkońcu obaj mają jakieś doświadczenie i traktują prace na poważnie : ) Jeszcze Gnyska zabrakło XD już na starcie nie będzie prawdopodobnie kłopotów z serwerem (+dobre pingusie!). yeyeyeyeye XDDDDDD Cieszmy się i radujmy x))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Chłopaki, chłopaki. Nawet nie liczcie na jakikolwiek przeciek informacji ze strony twórców gry. ;P Teraz Tymcio czuje się malusim, malusim twórcą gier. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 ciekawe, czy tym razem ujrzymy w pełni skończony projekt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 ciekawe, czy tym razem ujrzymy w pełni skończony projekt? Tylko taki będzie dostępny... Beta testerzy już są ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 4 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Oj Tymuś,wkońcu Ty też masz jakieś doświadczenie w programowaniu gierek x) Beta testerzy już są I ja o tym nic nie wiem ? x( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 4 Października 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Nie no Jabol, te emoty przy twoich postach mnie rozwalają... Skąd ty je bierzesz? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 i Tymona :P a co mogę powiedzieć? Czekam na grę :P no cóż Borek, Ranmus powodzenia ;) Edit: pisałem tego posta pod Wkońcu obaj mają jakieś doświadczenie i traktują prace na poważnie : ) Jeszcze Gnyska zabrakło XD już na starcie nie będzie prawdopodobnie kłopotów z serwerem (+dobre pingusie!). yeyeyeyeye XDDDDDD Cieszmy się i radujmy x))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 4 Października 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Chłopaki, chłopaki. Nawet nie liczcie na jakikolwiek przeciek informacji ze strony twórców gry. ;PSłuchajcie Tymona słuchajcie, bo prócz Borka jest on pierwszą w kolejności osobą z gmclanu, której zawsze coś muszę wypaplać... Ale jeśli chodzi o GS, to gębusia na kłódkę jak nigdy. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi