KoRn Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 siemkaa, czy znacie jakieś aliasy, z domeną .pl i, że się płaci przez SMS? Prosze o odpowiedź. Bardzo mi na tym zalezy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 SMS to najmniej opłacalna forma płatności na świecie, stoi nawet niżej od zostawiania pieniędzy w widocznym miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 2 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 SMS to najmniej opłacalna forma płatności na świecie, stoi nawet niżej od zostawiania pieniędzy w widocznym miejscu. Mnie to nie obchodzi. A znacie jakieś? Tylko ALIASY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Aliasów z domeną .pl jest pełno i to nawet za darmo, http://www.google.com/search?hl=pl&saf...&lr=lang_pl ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 2 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 to daj linka, który to jakiś fajny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Może robie reklame ale : www.xch.pl www.xt.pl XT Polecam :) A znacie jakieś zagraniczne darmowe aliasy z domeną międzynarodową ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 O to lista: http://www.dmoz.org/Computers/Internet/Web...ices/Redirects/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 3 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 O to lista: http://www.dmoz.org/Computers/Internet/Web...ices/Redirects/ ale ja chce TYLKO z rozszerzeniem .pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 No to w wyborze language klikasz na polski -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 3 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 klikam, ale tam nie ma <_< nawet patrzyłem na zagraniczne ☻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Lol jak to nie ma: http://www.dmoz.org/World/Polska/Komputery.../Domeny/Aliasy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 3 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 patrzyłem wszystkie. ♦ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Kasa100, ten link ode mnie był dla Fallorda, co i tak nie zmienia faktu, że polskie tam też są, wystarczy nacisnąć na Polska ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 No własnie nawet ci link do polskich podesłałem - co mam screena zrobić? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Może on chce mieć domenę np. www.kasa100.pl a nie np. www.kasa100.glt.pl i dlatego mówi że tam nic niema ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 3 Października 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Pewnie tak, bo jak się nie rozróżnia aliasu od domeny, to się potem ma takie a nie inne odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Zgadzam się w 100% z Ranmusem :) Kasa ja to bym na poczatek polecił zaopatrzeć się q dobry serwer a nie domene ;f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 4 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 no to macie jakieś? tylko .pl. a mi wszystko jedno, alias, domena... EDIT: Może on chce mieć domenę np. www.kasa100.pl a nie np. www.kasa100.glt.pl i dlatego mówi że tam nic niema ? właśnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 OMG: http://www.dmoz.org/World/Polska/Komputery.../Domeny/Aliasy/ Tutaj masz całe mnóstwo Aliasów za FREE ! z domeną PL ! Masz kłopoty ze wzrokiem czy co ? Jeżeli faktycznie masz to zaraz wypisze Ci kilka adresów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 4 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 OMG: http://www.dmoz.org/World/Polska/Komputery.../Domeny/Aliasy/ Tutaj masz całe mnóstwo Aliasów za FREE ! z domeną PL ! Masz kłopoty ze wzrokiem czy co ? Jeżeli faktycznie masz to zaraz wypisze Ci kilka adresów. <omg>to wypisz</omg> bo ja tam nic nie widzę za FREE i że można tam se zrobić .pl <_< EDIT: AAA, nie o to mi chodzi!!! pheh :) mogą być zagraniczne, ale żeby było np. zamiast: kasa100.alias.pl to żeby było kasa100.pl !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Za darmo czegoś takiego nie znajdziesz. Co do domeny .pl poszukaj... Chodźmy home.pl.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 że się płaci przez SMS? Naprawdę chcesz wysyłać 20 SMS za 11zł? Nie, .pl nie kosztuje 220zł, ale przecież 22% vat + coś dla operatora + coś dla firmy obsługującej Premium SMS. Na razie najtaniej (chyba ;P) jest na ovh.pl Bodajże 60zł z groszami/rok. (+22%vat - Polska też musi zarobić :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 W nazwa.pl jest teraz promocja: domena pl kosztuje 9,90+VAT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 No tak, ale przedłużenie już stówka :) (a w ovh bez zmian) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi