propaganja Opublikowano 1 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Hmm gierka super a tu to robiłeś w GM ? BO tyle WAŻY xD :P Edit: Down: Byłęm piewszy hahah Snake xD :P pewnie ze GM, jedyny jezyk programowania ktory jestem w stanie jakotako ogarnac ;p Btw. Gra jak zwykle powstała w 90% na klockach - to taka ciekawostka dla tych wszystkich wrogów stawiania kloców ;p A wazy duzo - prawda, ale na pocieszenie dodam ze dokladnie tyle samo co pelna wersja ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 plz o wrzucenie na rapidshare.com ... bo mi na sendspace nie dziala... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 1 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Wiesz że na sendspace wrzucałem to 4 godziny? ;p na uploaderze w ogole nie zapacało.. nie lepiej poczekac na pelna wersje? juz bardzo niedlugo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 a no tak... zreszta poprZednie wersje tez byly dobre ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 1 Października 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 No gdyby to był full, to wrzuciłbym od razu do downloadu, a tak to nie chce mi się męczyć z tymczasowym uploadem. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Po opisie wolę nie ściągać. Opis i screeny mnie odstraszyły. A poza tym wiele nieletnich wchodzi na GMClan i nie powinna być dla nich jakaś blokada przeciw ściągnięciu tej gry(dla wszystkich :D (albo naljepiej temat i link skasować)). PS. Chyba zepsułem ocenę 5 gwiazdek i teraz wynosi 4. i c... taki baran zaniży a tu nie chodzi o jego .... warty głos tylko o to że gra jest bardzo dobra i nikt tego nie zmieni, a kto chce to ściągnie i skorzysta bo warto :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 1 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 no dlatego wlasnie mowie.. tego dema wogole mialo nie byc ale obiecalem ze wydam gre z koncem wakacji, dzisiaj 1 dzien szkoly wiec na pocieszenie demo, sam nie chce tez nikomu truć tyłka żeby to wrzucać i uploadowac, skoro pelna wersja to kwestia tydzień-miesiąc, w zależności od ilości bugów i pomysłów w głowie. (zrobionych misji - 16/18) Ale jak bedzie pelna wersja to juz bede bezczelny i perfidny i od razu będę piłować o ten download :P (trzymam za słowo ;) ) QUOTE: a no tak... zreszta poprZednie wersje tez byly dobre hmm co do tego ;p jedynka byla nawet spoko i mam do niej sentyment, ale robilem ja jako 16letni gowniarz i to troche wyczuwalne ;p back2 tez ogolnie lubie ale byla bardzo malo dynamiczna i miala podle wymagania sprzetowe (az glupio sie przyznac ze nigdy nie widzialem tek gry na full fps).. @DOWN Dni? ;p siedze nad tą grą +- pół roku ;) i to nie jakis wysoki wynik, dawno nie zrobilem gry tak szybko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 i zeby zrobic taka grafe... ( screeny i tamte czesci ) to trzeba slaczec pare dobrych dni :P EDIT: na pelna wersje piatak pewny :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 i zeby zrobic taka grafe... ( screeny i tamte czesci ) to trzeba slaczec pare dobrych dniTy ślęczałbyś raptem kilka dni ;x? Pokaż nam swoją grę ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 nie gotowa i nie dorozwinieta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Sorry, the free service is at full capacity. :( nie działa :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 1 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 o.. hmmm... więc musze wykminić inny link.. ;/ rapidsharei yousendit z tego co wiem tez do (_!_)?.. Postaram sie gdzies to wpastwic i zarzucic najszybciej jak sie da. @DOWN Jak to trybi?... // wrzucam na 64digits stamtad mi jej nie wypieprza.. ale z tego co pamietam zanim zamiescili souljah od momentu jak go uploadowalem minely bodajze 3 dni ;-/ btw. wiele osob odstraszyl chyba opis ;) moze i dobrze ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 hmm... może na http://ddl2.pl/ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 1 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 właśnie.. po śmierci pojawia się ilość zabitych i ranga (w zaleznosci od poziomu trudnosci).. jakie są wasze rekordy? ;) (najwyzsza ranga=super mario) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 to taka ciekawostka dla tych wszystkich wrogów stawiania kloców ;p Żal mi takich, bo nie wyobrażam se żeby taki istniał i nigdy w zyciu w kiblu się nie "(s)kupił" xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Absolutna wstrzemięźliwość z każdej strony. XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 SCIĄGAĆ NA WŁASNE RYZYKO chyba na własną odpowiedzialność xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Gameplay backdowna: xP http://youtube.com/watch?v=WxTZbxDzV1U Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 snake dobra robota :thumbsup: ogólnie dziekoweczka dobrze miec swoja gierke na youtubie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 fajna giera... chociaz ledwo co widac... wszedzie czerwono xD EDIT: prosze nie dawac same EXE. bo mi nie dzila takie samo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Błędy: 1.Na poczatku jest wybór języków, nie wszystkie kwestie są jeszcze 'dwujezyczne' 2.W razie wyskoczenia jakiegokolwiek bledu na poczatku wciskac Igonre, nie powinno miec wplywu na gre 3.Da sie oszukiwać ;p ale nie powiem jak Chyba wiem o co chodzi z tym oszukiwaniem ;) czy to ma coś wspólnego z ładowaniem broni ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 3 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 też,ale chodziło bardziej o przyciski o ktorych nie wspomnialem w sterowaniu ;p A i w ogole wyczaiłem błąd na filmiku na youtubie, w grze juz poprawiony :thumbsup: acha i jeszcze jedno mnie naszlo. Jak sie wciska strzalki zamiast trzymac Guy biega szybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 I to jest to oszustwo??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Są jeszcze inne, sam znajdź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Eee... poczekam na pełną... Acha, i zmień uploader, bo usunąłem BACKA i nie mogę ściągnąć! Buuu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 4 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 wlasciwie to jest jeszcze przeskakiwanie lvl do przodu i nielimitowany niczym slow motion ;) EDIT. I że mi sie nudzi to napisze mniej wiecej co w pelnej wersji. -18 lvli, im dalej tym dłuższe i trudniejsze -bardziej pokręcona fabuła, rozkręca się już w misji 7 i potem akcja dzieje sie szybko, warto zaznaczyć że BACKdown - mimo ze nie jest jak w porpzednich częściach opowiedziany "od tyłu", to jest prequelem zdarzeń zarówno BACK i BACK2 jak i tego co będziecie mogli zobaczyć w "SEN: apetyt na zabijanie" lowridera. (wiekszosc bohaterow wymienionych z ww. gier bedzie miala swoje minimum 5 minut) ;p -spora różnorodzność przeciwników, powalczymy min. z "niewidzialnymi" przeciwnikami, pół żywymi pół martwymi parchami korzystający z broni białej, ale bardzo bardzo wytrzymali, typami wiekszego kalibru, zajmujacych pol ekranu, wieloma dziwnymi wytworami wyobraźni w misji która dzieje sie we śnie, różne warcjacje typu człowiek-świnia, kilku bossow itp itd -kilka (nie ukrywajmy ze gra to glownie rozpierdzielanka) zagadek i minigierek -Te wszystkie bronie którymi można posiekać na strzelnicy, + kilka innych, bonusowych ;) -Misja ktora udownodni cyberdogowi że BACKdown zjada pod wzgledem brutalnosci postala na sniadanie ;p -sam juz nie wiem, ogolnie Fajnie ***** jest ;) acha i znowu nie wspomnialem na starcie.. Enter to klawisz akcji, otwierasni niektorych drzwi, uzywanie kompow itp. nie wiem czy zauwazyliscie ale jest kilka ukrytych miejscówek jak by sie tak dobrze przyjżeć ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 ej wrzuc to gdzie na jakiego serwera, bo sie napaliłem jak nigdy dotąd, a link z demem ni dziala ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-loc Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 back down jest kozacki wiem co Was czeka a ja czekam na coś jeszcze... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi