KoRn Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 sieeema, jak zrobić, że jak np. nacisne spacje, to film się nie zatrzymywał??? prosze o pomoc... :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 W gm? Przecież on nie ma wbudowanej opcji że jak się naciśnie spacje to się film zatrzymuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 30 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Spociłeś się pisząc to pytanie? Może dokładniej opisz problem. eh, jak nacisnę SPACJĘ to chcę żeby film się NIE zatrzymywał. Bo tak to się zatrzymuje. EDIT: film się kończy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Noto sie skończy po kłopocie :] nie trzeba na spacje przyciskać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 30 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 ALE JA NIE CHCE żeby jak sie naciśnie spację to sie kończy :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 tak szczerze to nie rozumiem co Ty piszesz, albo ja jestem za tępy albo nie potrafisz się wysłowić, jak film Ci się zatrzymuje to spacje trzymasz czy jak :boxed: :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Proponuję zamknąć ten temat. Problem został wyjaśniony a autor nie może poprawnie sklecić zdania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi