aaaaaa Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 m isię to nie podoba takie troche dziwne ta policja tak szybko biega i nie ma sposobu żeby przed nią uciec a tylko podejdzie kilka razy i już cie zabijaja 3/5 za to że 3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 W nowej wersji tylko język zmieniłes :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 12 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 @cyberdog: nie tylko to zmienilem - poprawilem blad z zasiegiem mapy i poprawilem nieco optymalnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ocieks Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Zazdroszcze ci ja żeby taką gre zrobić to ... no nie zrobił bym takiej :lol: Tylko szkoda że menu nie ma ale ocena ogólna 5\5 :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Mi się i tak nie podoba :) Nie lubię stickmanów w 3D :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil795 Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Więc tak ściągnąłem, i się trochę zawiodłem, Miasteczko super, znaczy się sposób poruszania, bo mogłeś dodac pojazdy, bo to nie demo xD, no ale twój wybór, dalej : , wyciągnę spluwę a tu mi niebieskie ludki za mną biegną (Policja o ile się nie mylę) i jeszcze jak schowam spluwę to się zacinają i nie biegną, i w dodatku przykleiły się do siebie :P, Nawet nie wiem zbytnio o co tu chodzi!, Ludki tak szybko biegają że nie mogę ich dogonic, i co chwile Wkurzający napis po angielsku (wyskakuje o ile się nie mylę jak policja we mnie strzeli)Acha i ta szalona Policja, wyciągam spluwę :D a tu zaczynają biec i we mnie strzelają :jezor: no dobra ale to taki malutki szczegół, co do tego że to robione w twoim programie, to wiem bo sam go testowałem :P więc zaczynamy plusy i minusy : ______________________________ + Sposób poruszania się po miasteczku + Spluwa :P + W miarę dobry sposób poruszania się (ręce) - Ludziki za szybko biegają :] - Policja za szybko biega i się zacina jak się schowa spluwę :P - Napis wyskakujący - Po Angielsku (a jak ktoś nie jest anglikiem ani nie umie) :P ale nie mam z tym problemu - Brak Muzyki - Puste Miasto (pare domków na krzyż) _____________________________________ Grafika : 3.5/5 Muzyka : 1/5 (1 za dźwięk pistoletu) Grywalnośc : 3 (za dobre chęci) ____________________ Więc tak : 3/5 ---> Ulitowałem się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Ale popatrz z innej strony - gra została zrobiona w jedną dobę ^.^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Ale jest słaba ^.^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 13 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Ale panowie, po co te klotnie? I tak wszyscy wiedza ze gra jest cienka, bo czego sie spodziewac od 48 godzin? Moze lepiej pojdziemy na piwo? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Ale jest słaba ^.^ Pacmana byś nie zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Pacmana byś nie zrobił.od dzisiaj, każdy kto będzie chciał ocenić jakąkolwiek grę na GMC musi umieć zrobić przynajmniej Pacmana! lamery do gazu! Maxpayn, gratuluję udanego posta i świeżego umysłu :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi