Pablo-GM Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Witam ma ktos dzwieki ktore przedastawiaja : otwieranie puszki a jak koles mowi mniam albo pycha ale tak fantasy Bardzo o nie prosze i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Może być w ogg? http://www.box.net/shared/fu80yc6e10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 27 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 chodzi mi o takie otwieranie tylko pstryk psyk czzy jakos tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 A jak brzmi fantastyczne "mniam" :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 A jak brzmi fantastyczne "mniam" :P ? LOL xD :lol: nie moge xD nie dawajcie warna plz xD nie mogłem się powstrzymać xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 28 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Dacie muze czy bedziecie sie smiali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 No, ja się tylko pytam o co ci dokładnie chodziło z tym fantastycznym "mniam", bo to dość nietypowe ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 A jak brzmi fantastyczne "mniam" :P ? Może być: mmmmniiaaaammm... lub mniam! albo mniammm, nie wykluczamy mniam mniam albo też miammm miamm miammm... Jest wiele kombinacji xD LOL xD :lol: nie moge xD nie dawajcie warna plz xD nie mogłem się powstrzymać xD Śmieje sie razem z tobą XD No, ja się tylko pytam o co ci dokładnie chodziło z tym fantastycznym "mniam", bo to dość nietypowe ;p . Może coś w tym stylu: "mniam! fantastyczne!" lub "mmmm... fantastyczne, mniam!" A to ma być męski czy kobiecy glos?? XD @Edit: A coś typu Chrup, chrup czy coś w tym stylu wykluczasz? XD A na poważnie: A mikrofonu nie masz? Nagraj sobie :P Albo telefonu? Włącz z nim dyktafon i sobie nagraj :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Zapomniałeś o "mniami" xD LOL xD laugh.gif nie moge xD nie dawajcie warna plz xD nie mogłem się powstrzymać xDDołączam się do was xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 28 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 lol dajcie jakas muze gdy koles z dragon ball mowi mniam czy to takie ciezkie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 @Konrad-GM: Napisałem że jest wiele kombinacji :P :D XD lol dajcie jakas muze gdy koles z dragon ball mowi mniam czy to takie ciezkie? Skoro to takie łatwe to czego sam nie zrobisz? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 28 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 a ja napisalem prosze was o pomoc a nie siebie xD :D :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 a ja napisalem prosze was o pomoc a nie siebie xD :D :P O pomoc powinno się prosic gdy samemu rady sie nie daje, a ty wyzej napisałeś ze to nie trudne :P lol dajcie jakas muze gdy koles z dragon ball mowi mniam czy to takie ciezkie? Wiec sam powinieneś sobie dać rade :) EDIT: Dacie muze czy bedziecie sie smiali To ty chcesz jakieś rytmy w stylu "mniam" i "pstryk"??? UMC_UMC_UMC-PSTRYK_PSTRYK-UMC_UMC_UMC-PSTRYK_PSTRYK-MNIAM :D XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 28 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Nie! tylko jak ty powiedziales pstryk i mniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Masz (dwie wersje): https://gmclan.org/up541_8_253aaee45e3efdb2...39d22c97c4.html i https://gmclan.org/up541_8_353aaee45e3efdb2...39d22c97c4.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 możesz powiedzieć gidzie jest ten syntezator w kompie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 29 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 ale to ma byc tylko Mniam takim dzieciecym glosem dragon balla i otwieranie puszki tak jak byscie pepsi otwierali :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 @zalu: Nie znajdziesz go na kompie póki nie zainstalujesz. Wejdź na ivo.pl/ivonaonline.html tam jest TTS online :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 29 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 dobra brakuje mi tylko te pstryk otwierania puszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 http://www.grsites.com/exec/public/soundvi...Soda%20can-open Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 otwieranie puszki tak jak byscie pepsi otwieraliOMG, mogłeś mówić, że nie chodzi o konserwę O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 29 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 nie moge tego pobrac help Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Spróbuj teraz: http://static1.grsites.com/archive/sounds/misc/misc003.wav Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 29 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 tylko pstryk bylo slychac i nic do pobrania jesli ty mozesz pobrac to sciagnij i daj do swojego uploadera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 kliknij prawym przyciskiem myszy na link i wybierz z menu "Zapisz jako..." lub w FF "Zapisz element docelowy jako..." o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 29 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 ok dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi