Moho Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Witam Kupiłem Kingstona microSD 512MB i do tego adapter na USB do PC, po podłączeniu do właśnie PC wyskakuje komunikat by sformatować, gdy to czynie pod koniec formatowania wyskakuje komunikat że nie można dokończyć formatowania. W czym problem? Z pamięcią czy adapterem? proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Września 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 cholera wie. jeżeli jakieś sprzęty lub inny adapter odczytują tą kartę, no to wina adaptera, z kolei jak adapter nie ma problemu z innymi kartami, no to karta. ciężko stwierdzić, bez dwóch egzemplarzy któregokolwiek (no chyba, że uzywasz w komórce / aparacie karty, no to tam sprawdzisz właśnie ją) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 24 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 hm powiem ci tak, na telefonie karta działa, tzn mogłem zrobić nowy folder na karcie zrobiłem zdjęcie z aparatu i zapisałem na kartę pamięci i działa, tylko na kompa nie chce się podłączyć, wina adapteru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi