fervi (Skovv) Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 A więc, miałem problem z GM 7. Nie działał mi. Jednak taki laptop za słaby jest ;p, ale jest kilka sposobów na przyspieszenie kompów i laptopów. 1. Jeśli GM ci nie działa wyłącz wszystkie aplikacje. 2. Jeśli dalej nie działa zwiększ rozmiar pliku stronicowania Klikamy na Mój Komputer ppm i dajemy właściwości. Klikamy na Zaawansowane i Opcje Wydajności, klikamy na Aplikacje i dajemy zmień. Klikamy na Dysk C: i dajemy minimalną np. 800 a maxymalną 900 i dajemy ok. i restartujemy kompa. Jeśli to nie pomaga to pozostaje dokupienie pamięci ram i procka ;/ Mam nadzieję, że niektórym pomogłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 To jest tak chaotycznie napisane, że początkującym w życiu się w tym nie połapie. :D Zresztą każdy GMowy haxor o tym już wie. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Zresztą każdy GMowy haxor o tym już wie. ;)ja nie wiedziałem! :wheelchair: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Najpierw proponowałbym "zszybszenie" znajomości języka polskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 popieram jabola. btw. spoko avatar, też popieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 a nie lepiej przez ctrl + alt + del oO? ja popieram samego siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 -.-' A nie lepiej sciagnac SpeedItUp Free, albo AusLogics Boost Speed? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 ...albo kupić lepszy komputer XD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Coś słaby ten poradnik, o ile tak to można nazwać :] @Jabol powiedz mi co robi ten twój avatar :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 @Jabol powiedz mi co robi ten twój avatar :Pzmienia klatki (jest animowany). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 off: I to aż 2 klatki! Poradnik mało pomocny :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi