ericon Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Tytuł: Zezidi Evolution Gatunek: Platformówka Opis: Sterujemy małym wojownikiem i zbieramy diamenty, w grze są dwa światy każdy ma po 6 poziomów. Download: https://gmclan.org/up2966_3_zezidi_evolution.html Rozmiar pliku: 1,4 MB Autorzy: Programowanie: ericon Grafika: ericon, LionX, google Muzyka: Wersja beta nie posiada Screeny: Menu - http://img105.imageshack.us/img105/7885/63233447oq5.png Świat I - http://img105.imageshack.us/img105/241/96723512pi3.png Świat II - http://img236.imageshack.us/img236/7079/95439521on2.png Jest to wersja beta to nie dodawałem muzyki, chce tylko zobaczyć czy gra was zaciekawi i czy mam pracować dalej nad rozwojem gry. Jest kilka drobiazgów nie zrobionych (powrót do menu, punkty,) ale wszystko zrobię w demo, o ile was zaciekawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Leciuteńkie pomieszanie stylów, ale sądząc po screenach to gra nawet fajna. Dostateczny. Ale trochę za pusto. Dodaj jakieś elementy otoczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ericon Opublikowano 21 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 no grafike podrasuje jak się zabiorę za to na poważne, na razie chce się dowiedzieć czy w ogóle jest sens rozwoju :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Słabe. Brak animacji, można wyjść za planszę, bugi w silniku, strasznie puste i krótkie plansze. Niestety potencjału gry też nie widzę. 2/5. Zabierz się za jakiegoś pacmana czy ponga, potem za platformówkę. (Lub poćwicz trochę. Trening czyni mistrza) Wbrew pozorom, to nie takie łatwe zrobić dobrą platformówkę. Mogę ci pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Nuda ZZZZZZZZZZ ZZZZZZZZZ grafka nie dobrana. bugi. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 już nie moge patrzeć na 100 klona tej gry... wiecznie tylko inna grafa i chodzisz skaczesz i coś zbierasz.... omg... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ericon Opublikowano 21 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Chyba nie jestem stworzony do tworzenia gier :crying: w końcu jestem tylko kurczakiem Edit: o.O Właśnie z tym postem przeszedłem na Smart Nowbie o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masher Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Jakby to ujac... Okropnie duzo bugow:odbicia od powietrza, na pierwszej planszy nie spadasz do dziury tylko stoisz pomiedzy platformami, mozna zniknac z rooma i te przejscia takie cieniutkie. Dopracuj to i grafike i wtedy zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 . Zabierz się za jakiegoś pacmana czy ponga, potem za platformówkę. e tam wtedy w ogole nikomu nie bedzie chcialo sie grac w jego gre.. IMHO dobrze jest stawiać sobei wysokie wymagania i ambicje i robić gre jaka sie chce zrobic i zagrać(zz drugiej strony bez przesady zeby ni bylo ze ktos jako pierwsza gre chce robic almore no ale to odosobnione przypadki) Przyznam sie że w gre nie grałem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ericon Opublikowano 21 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Okropnie duzo bugow:odbicia od powietrza, Spróbuj przejść całą grę to zobaczysz że bez tego nie da rady :P Już raczej nie biorę sie za tą grę i innych mi już się też odechciało robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masher Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Troche sie nie zrozumielismy:) Nie chodzi mi o jakiegos double jumpa tylko o to ze w niektorych miejscach jest tak ze jak caly czas trzymasz strzalke do gory to sie od powietrza w kolko odbijasz. Po drugie nie ma sie co zniechecac tylko uczyc sie na bledach i robic coraz lepsze gry, Na marginesie po Catch the Clown tez wzialem sie za platformowke i stopniowo z nowymi umiejetnosciami ja udoskonalam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 e tam wtedy w ogole nikomu nie bedzie chcialo sie grac w jego gre.. Ale zdobędzie nowe umiejętności, które ułatwią mu tworzenie dobrych gier. Kto mu rozkazuje publikować tego pacmana/ponga? ;) IMHO dobrze jest stawiać sobei wysokie wymagania i ambicje i robić gre jaka sie chce zrobic i zagrać Trzy czwarte moich projektów poległo właśnie przez te wymagania (przykładów podawać nie muszę) - gry nie wyglądały tak, jak to sobie wyobrażałem. Dlatego nie polecam bardzo wysokich wymagań. Ericson: Nie zniechęcaj się, bo masz potencjał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Proponuję zrobić dział , wasze pierwsze gry xD wtedy bym już nie musiał zaglądać xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 1/5 dlaczego? Grafika z google, system skakania z FAQ... co tu dużo gadać. Nic specjalnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Mam zupełnie to samo zdanie co Maxpayn... ale ja ci dam 2/5 bo przynajmniej wiesz jak te faq i grafike wykorzystać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Bo samych screenach widać, że to kiszka xD 2/5 na zachęte ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolka Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Na zachętę dam 2+/5 ;) A tak ja napisał Pieter umiesz skorzystać z FAQ w przeciwieństwie do innych ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi