mcgluszak Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 jak zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Skoro wiesz że to już było, to chociażby w dokumentacji można było znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 show_message_ext dodaj mnie do credits :D ( taki żarcik ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcgluszak Opublikowano 17 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 ale co mam gdzie wpisać? :blink: bo był temat "wiadomosc z buttonami" ale tam gdzie co trzeba zrobic nikt nie napisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 coHm, spróbuj spenetrować post Miśka999. Myślę, że powinieneś coś znaleźć. :) gdzieKlocek Execute a piece of code. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcgluszak Opublikowano 17 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 thx :thumbsup: zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi