fervi (Skovv) Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Witajcie :) Oto mój skrypcik mój skypcik { sound_add(get_open_filename('MP3 Files (*.mp3)|*.mp3',0)); } Chce go tak zrobić aby po kliknięciu na odpowiedni przycisk on włączył mini-eksplorera i jak mu się pokaże plik np. Fervi.mp3 aby go dodał do pamięci pod nazwą mp3 albo mp3.mp3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 O to mój plik = get_open_filename('muzyka (*.mp3)|*.mp3',0) sound_add(plik,plik,0) sound_play(plik) tylko trochę pokombinuj z tym filtrem bo ine wiem czy aby na pewno dobrze to zastosowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 13 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Sorki. Zapomniałem o czymś A jak będę chciał do wyboru jeszcze midi i wav to jak zrobić to? Tam jak ustawiasz jaki plik to chce dodatkowo wav i midi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 plik = get_open_filename('MP3|*.mp3|Wav|*.wav|MID|*.mid',0) a helpa się nie używa :P 'name1|mask1|name2|mask2...' :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 13 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 zamykam temat :) Marek.S Rulez :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi