ericon Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Tytuł: Roadball Gatunek: Zręcznościowa Opis: W grze wcielamy się w postać małej kulki. Naszym zadaniem jest przedostanie się na drugą stronę w wyznaczonym czasie. Zadanie utrudniają poruszające się po drodze samochody. Sterowanie: ruch-szczałki stop-spacja Download: http://www.gmclan.org/up2966_3_496633950c.html Rozmiar pliku: 2,1 MB Autorzy: Programowanie: ericon Grafika: ericon, GTA Muzyka: Brak Screeny: http://img174.imageshack.us/img174/4236/22246533dh8.png http://img517.imageshack.us/img517/728/13962012nh0.png Jest to moja pierwsza gra, gm mam dopiero tydzień. Chciałem podziękować wszystkim którzy pomogli mi w tworzeniu gry oraz nauczyli mnie nowych rzeczy. Dziękuje Wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 yoł Shylios ma podwójne podziękowania. nie znam użytkowniczki o nicku gnyseka. :D zaraz dam w edicie ocene. edit: nie no super wypasiona gra. szczególnie te szczałki. Bardzo mi się podobało. Ta kropka na górze jest bardzo przyjemna dla oczu. daje 10/5 (xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ericon Opublikowano 12 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 o pomyliło mi się, poprawie to jak zacznę robić demo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 szczałki :mellow: W grze kulki nie pasują do reszty grafiki, a znaczna część kodu wybłagana na forum, łącznie z nazwą. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Haha mój nick jest poprawnie napisany ! :] O, i użyłeś mojej proponowanej nazwy gry :P A więc... zacznę od tego że nie lubię klonów froggera. Szkoda że nie ma dźwięków. Grafika nie najgorsza :) Dam ci 2/5 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ericon Opublikowano 12 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 odpowiem że nie jest to klon, nawet nie grałem w jego grę, sam to wymyśliłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 12 Września 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Ja pierdziele, przebijacie sami siebie, ja rozumiem że zamiast na edukację w tym roku dano na służbę zdrowia, ale odmienic gnysek jako gnyseka, to jest już po prostu szczyt szczytów. Ciekawe, czy na codzień też mówisz wiadera, kubeka czy kibela.... Aby wszystko było jasne: gnysek, gnyska, gnyskowi, gnysku, gnyskiem (jak ktoś nie pamięta, to to są przypadki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ericon Opublikowano 12 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 sorry każdy może się pomylić, poprawie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 odpowiem że nie jest to klon, nawet nie grałem w jego grę, sam to wymyśliłem :) Frogger to jest gra a nie ktoś kto stworzył tą grę :P poszukaj w google :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ericon Opublikowano 12 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Aha to sorry xD Edit: Poprawiłem błędy, jest nowy link. Widzę że się i tak gra nie podoba :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 dla mnie jak na pierwszą gre to spox. ładne menu. oglnie niezle zrobione. szacun dla ludzi co zaczynająod robienia prostych "platformowek", a nie przerbiają przyklady 3D. echhh na zx spectrumie gralem we froggera (albo jego jakiegos klona - nie pamietam). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 A ja ci dam 3/5, zaczynasz od prostych gier, nie przerabiasz przykladow i to nie jest catch the clown. No i czekam na jakas lepsza gre xD #Edit I samochody powinny sie tworzyc losowo na roznym y i na x np -200 zeby wyjezdzaly z poza roomu bo tak to dziwnie wyglada.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ericon Opublikowano 13 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Piszcie jeszcze co wam się nie podoba żebym wiedział co poprawić. Na pewno dodam jeszcze jakąś muze, i nie będzie już kulek tylko jakaś inna grafika, postaram się zrobić to co napisał Stiq. Czekam jeszcze na inne propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 fajna gierka. gra sie calkiem przyjemnie, a ze to twoja pierwsza gra i podpisales mnie w podziekowaniach Miszki999 to dam ci 4 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGM Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 2/5 + To nie catch the ... ! + Lubię gry podobne do froggera ! - Postaraj się w grafice kulek - Mało czasu ! - 1 życie :boxed: Ale nie jest źle ! B) Pozdrawiam BartekGM :krider: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ericon Opublikowano 13 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 zmienię grafikę kulki na jakiegoś ludzika. Więcej czasu i życia? Ok załatwione. Czekam na więcej krytyk :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi