Mario Opublikowano 11 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2005 Jak zrobić kilka pasków "życia"? <_< Bo chcę żeby jeden ilustrował ilość many, a drugi ilość healtha... :huh: Kto mi pomoże? :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 11 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2005 Chyba... draw_healthbar(x1,y1,x2,y2,amount,backcol,mincol,maxcol,direction,showback,showborder) ...tak? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remx Opublikowano 11 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2005 tylko 2 paski tak mało :P hehe :D dziwne ze kazdy jak robi RPG to ma tylko mane i hp :D a gdzie stamina albo itp .. :P :D a co do paskow zycia zajzyj se na stronke GMCLanu i tam w plikach masz kilka przykladow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooman Opublikowano 11 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2005 Ludzie ... przypominam o używaniu search i google. Nie zamierzam się w nieskończoność powtarzać, więc pilnujcie się i używajcie powyższych bo skończy się na niezbyt miłych ostrzeżeniach. W końcu ile razy można powtarzać ... A tych którzy nie pamiętają zachęcam do ponowniej lektury Regulaminu. PS. Mario jeżeli nie znajdziesz tego czego szukasz to zgłoś się do mnie na GG: 3535931 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 12 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2005 Mam nadzieje ze TEN PRZYKŁAD pomoze ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi