artimal Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Hej Kto kupi grę Heroes III (nówka) używana tylko do instalacji Cena: -KUP TERAZ ZA 15zł -lub licytuj się od 10 zł Chce ktoś kupić??? ps:<lol> Hętni: -niii ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Ej, wiesz co? Powiem Ci coś w sekrecie. Jest coś takiego jak Allegro, wiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Jeśli się nie mylę to w tym lub w tamtym miesiącu dali heroes'ów 3 z dodatkiem w PLAY, za jedynie 9.90 zł. Reklame widziałem w CD-action. Hętni LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Hętni? O co chodzi. Bawisz się w prowadzenie "aukcji" i sądzisz, że ktoś kupi coś od ciebie jedną część za 15 zł, skoro na Allegro można znaleźć prawie wszystkie odsłony w jednej paczce za 18 zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 10 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 do tego jeszcze dożucam eXpand rraly i medieval buduuj, broń , zdobywaj Teraz cena wynosi 25zł (do licytacji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Kali ukraść krowa? przeciez tutaj nie ma działu do sprzedawania gier. Nie wiem, ale jak wiem od tego jest swistak.pl (pozdrawiam marmota) i allegro.pl (tez pozdrawiam marmota) (i jabola tez) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 dożuć pentiuma 4 z monitorem 19" to kupie za 25 zeta ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Nie wiem, ale jak wiem od tego jest swistak.pl (pozdrawiam marmota) ? allegro.pl (tez pozdrawiam marmota) (i jabola tez) ?? Kali ukraść krowa? ??? przeciez tutaj nie ma działu do sprzedawania gier. Tuż to Valhalla, to może tutaj nawet zrobić striptiz i ofiarować swoje ciało chińskim podróbom indyjskich porcelanowych demonów z fajansu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 sprzedam siostre, 15 zł - kup teraz, odbior osobisty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Września 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Sprzedaję ostrzeżenia, cena: złamanie regulaminu, wysyłka moderatorem bezpośrednio do adresata... analfabetów i spamerów naprawdę będziemy wkrótce tak tępić, że połowa ludzi zostanie zbanowana, jak nie popracujecie nad sobą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 nie chce być niegrzeczny ale wyp... mi z tą grą na odpust albo pod kościół... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 A ja sprzedam swoją duszę. Cena: Ładna dziewczyna, w wieku 14 - wzwyż. Do tego może być jej młodsza córka i jej koleżanki. No i przydałaby się wazelina. Oraz mieszkanie z wygodnymi łóżkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi