jontor120 Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 jak zrobić żeby strzelała? :w00t2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Sprecyzuj bardziej o co ci chodzi? Co ma strzelać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Daj jej na osiemnastkę glocka i lewe pozwolenie na broń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jontor120 Opublikowano 8 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 wieża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 wieża Ale żeś się wysilił. Spociłeś się chyba. O co ci chodzi?! O tower defence? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CP-player Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 niewiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jontor120 Opublikowano 8 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 tak EDIT: chodzi mi o tower defence Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Jontor120 zakładasz kilka tematów dziennie i w każdym nie umiesz opisać porządnie problemu. Co do pytania - przykładów typu tower defence jest od groma w necie(chyba jest też na GMCLAN'ie), wystarczy poszukać. Również w FAQ jest napisane jak zrobić strzelanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 niektorzy to mają mniejsze IQ od mandaryny ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 a ja nie grałem w ta gre napisz jak ma co strzelać ... <_< chyba że nie chcesz pomocy ode mnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 CZy chodzi ci o to :P ? KLIK Wystarczy pogrzebać w uploaderach xD . Ciekawe rzeczy mozna wyciągnąć :P . Ten przykład wykonał tymon :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcgluszak Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 sciągnij przykład strzelanki i pogrzeb w nim, skopiuj kod na tworzenie pocisku i jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi