PsichiX Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 poza tym mój kolega ma gm'a kilka miesięcy i robi gry podobne do Almory więc to zależy od tego jak kto się szybko uczy No w końcu chłopak załapał :thumbsup: Tylko nie chce mi sie wierzyć że twój kumpel robi coś tak dobrego jak almora (no chyba że graficznie) - daj linka do jakiejs jego dobrej gry na PM :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 dzięki za słowa otuchy miejmy nadzieje że następna gra będzie lepsza a co do pytania micansera uruchamjałem go około 30 razy a chcę poznać możliwości klocków stworzyć dobrą grę i przekonać się czy jest dobry efekt i czy opłaca się uczyć kodu a poza tym mój kolega ma gm'a kilka miesięcy i robi gry podobne do Almory więc to zależy od tego jak kto się szybko uczy. i tak już dobrze że nie przerobiłeś powinieneś być z siebie dumny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 ocena: -100, juz moj brat cioteczny co ma 9 lat fajniejsze rzeczy na GM robi. Napisz cos fajnego, a nie zasmiecaj forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 a poza tym mój kolega ma gm'a kilka miesięcy i robi gry podobne do Almory więc to zależy od tego jak kto się szybko uczy. I co, trzepie mmorpgi masowo? :P To teraz wiemy skąd tu tyle takich gier na świecie. :P Po za tym nie tyle szybkość nauki jest ważna co praktyka. Na przykład zielony będzie się z mozołem uczył gml'a i zaczynał od marnych gier, podczas gdy mając tylko dokumentację doświadczony programista c++ i asm nie dość że zrobi taką grę w godzinę, to jeszcze bedzie działała 2x szybciej od każdej innej takiej samej. :P Przed GML'em radziłbym zaliczyć najpierw Pascala i Logo (ja osobiście polecam PHP. Można z niego wyciągnął łatwo dość sporo wiedzy i sekretnych taktyk pisania. ;) ), żeby zrozumieć ogólną istotę programowania. Wtedy nauka będzie szła szybciej, bo nimy wszystko już skądś znane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Bardzo fajny szitek. Frajda: Wyższa niż przy oglądaniu Akademii Policyjnej 137 Muzyka: Tam coś jest? Grafika: Jedyne co jest mizerne to monetki. Reszta do pupy. Kolejne trudne działanie! 1+1+1/3=1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 @ dziadekkleofas: Logo to shit, po co komu to!? juz lepszy "zwykly" basic - podstawowe komendy, 30 linijek tekstu i platformowka gotowa. :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ericon Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 gra jest słaba ale jak to twoja pierwsza gra do dam ci 2 na zachętę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Grafika: zalu A już tam. tylko najwyzej ta kulka jest twoja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 1/5 Na zachęte :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 5/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 eee....? 5/5? aha... ja dam nie wiecej niz 2. Oceniam nie tak samo jak każdemu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 @pablo: Jeszcze nie zauważyłeś, że Tymon ciągle ironizuje w postach ;p ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Dokładnie Marmocie. Chociaż tutaj bardziej chciałem się przyczepić niektórych ekspertów od oceniania. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 ściągnąłem,zagrałem i się załamałem... ;/ 1 gwiazdka!! wszystko brzydkie o w ogóle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Ja też daję 5/5. Wspaniała gierka :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Oczywiście że 6/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 a ja dam 1/10 ha... NIE NO ŻART jasne, że 10/10 :P a tak na serio to hmm, powiedzmy 2 no 1.5 a jak wiadomo to w przybliżeniach dziesiętnych od cyfry 0,1,2,3,4 nie zmieniają cyfry poprzedzającej wyrzucanej cyfry a cyfry 5,6,7,8,9 podwyższają ją o jeden czyli 1.5~2.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi