Nirvan Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Jakim programem nagrywać filmy aby były z dźwiękiem aby potem wysłać na np. youtube ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 A czym ty te filmy chcesz nagrywać ? moze opisz co i jak :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 jak chcesz nagrac film aby byl z dzwiekiem to przydatny okaze sie aparat z funkcja nagrywania albo kamera. pozniej podlaczasz kabelek usb do kompa i przezucasz filmiki, ktore pozniej mozesz dac na youtube. A co do programiku to moze Tobie chodzi o program aby te filmiki wyedytowac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 3 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Nie , chodzi mi o to aby nagrać film z tego co jest w komputerze , takie coś jak np. program screen recorder , ale w nim zapisuje się tylko w avi a 2minuty nagrania zajmuje 1 gb . No i chciałbym pobrać jakiś lepszy program . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Fraps chyba najlepszy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Fraps chyba najlepszy :P Popieram .. Jest jeszcze hyper cam , ale to raczej za dobre nie jest . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Tytan wiec dlaczego na samym poczatku tego nie napisales ? ludzie sie maja domyslac :D @topic : jest jeszcze CamStudio :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 movie maker jest jeszcze, są tam jakieś przydatne funkcje :) edit: ja właśnie kleje filmik frapsem a potem to poskładam i będzie gameplay video Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Według mnie Fraps jest najlepszym programem do nagrywania. Sam go używam od ponad roku i jestem z niego bardzo zadowolony. :) Szkoda tylko, że w wersji trial można nagrywać tylko 60 sekund jeden filmik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 no, ale zawsze mozna nagrac kilka takich filmikow a potem w jakims innym programie polaczyc w calosc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Ja wole Windows Movie Maker najważniejsze jest to ze jest prosty w obsłudze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Szkoda że fraps nagrywa filmy oi tak dużej wadze np kręciłem nasze party w lineage 2 ( ok 4 min ) film ważył ok 300 mb :o Swoją drogą jestem żądny nowyc funkcji do edycji filmow... polećcie mi jakiś ciekawy programik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 @UP Bo jest takie coś jak kodeki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Szkoda że fraps nagrywa filmy oi tak dużej wadze np kręciłem nasze party w lineage 2 ( ok 4 min ) film ważył ok 300 mb :o Swoją drogą jestem żądny nowyc funkcji do edycji filmow... polećcie mi jakiś ciekawy programik :) Ja tam frapsem czy tam hyper cam nagrywalem a potem na windows movie maker zapisywalem w gorszej rozdzielczosci i tak tragicznie nie bylo xD Co do programu do edycji raz pytalem qmpla , to mi powiedzial ze dobry jest VideoStudio7 se basic czy jakos tak :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Godi Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Weź se Movie MAker i se tam nagraj tam mozna dubbing robić i mozesz siebie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 @UP O czym mowa? Dubbing to sobie możesz nagrać nawet w rejestratorze dźwięku :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi