cyberdog Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Siemka, potrzebuję grafiki buldożera widzianego z góry, jadącego w lewo, prawo, górę i dół. Acha, to ma być żółty buldorzer :P. Acha, żeby nie było... 60x60 wielkość. :). Please, i need a quick help (nie wiem czy dobrze napisałem)!!! PS. I tak przy okazji może by ktos zrobił elementy farmy, np.: zboże, krzaki, szopka... takie żeczy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Please, i need a quick help (nie wiem czy dobrze napisałem)!!! To po co piszesz po angielsku na polskim forum, jak nawet nie wiesz czy dobrze napisałeś po angielsku? Polski to już nie istnieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 3 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Marmot, pożartować nie można..? Wogóle mogłeś przynajmniej jakiegoś krzaka zrobić :). A ty tak piszesz offtopica... A tak właściwie dobrze napisałem? :P... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Chyba dobrze, nie znam się za dobrze na angielskim ;p . A żeby nie było, że nabijam posty :P : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 3 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Hmm... to miało byc z góry, nie z ukosa :). Ale dzieki, będzie menu główne :P Ma ktoś jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 moze byc? To nie są moje grafy, wiec do credits mnie nie dawaj :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 3 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Nie bardzo... kasa100, to ma być dach? Jak tak, to zadużego zooma żeś zrobił...:) Ale proszę, nie wygłupiajcie się...Potrzebne mi są te sprity... chyba popytam na innych forach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Nie bardzo... kasa100, to ma być dach? Jak tak, to zadużego zooma żeś zrobił...:) Ale proszę, nie wygłupiajcie się...Potrzebne mi są te sprity... chyba popytam na innych forach... hmm.. to nie dach, tylko drzewka w jakiejś przyczepie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Chciałem tylko dodać, że to nie są grafiki kasy, o czym nawet nie wspomniał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 To nie są moje grafy, wiec do credits mnie nie dawaj :] Visionexpress.pl! (chyba, że to dopisał, jak Ty napisałeś) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Taaa, napisał to 30 min. po moim poście :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evine Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Witam , No z nudow zrobilem ci "buldozer" :P jak bys chcial wiecej obrazkow podaj gg..... Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi