Pasterz Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Fajne tylko mam jedno zażalenie. Kiedy jestem najszybciej rozpędzony w dół i jak uderzę w ziemię to się w nią bijam i rosną mi % zniszczenia. Powinno być, że jak uderzę w ziemie z najszybszą prędkością to już powinienem być zniszczony. A za grę dam ci 4/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Gra jest bardzo dobra choć powinien być do wyboru też system sterowania strzałkami. No i niezbyt mi się podoba model UFO. Ocena: 4 gwiazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Oczywiście 4/5 Mi wyciąga 54 fps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 5 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Hmm, szkoda że o FOX'ie nie wypowiedzieli sie Ranma, Gnysek i Tymon - ich ocena najbardziej mnie teraz ciekawi :) A tak poza tym to prace nad grą idą w jak najlepszym kierunku - właśnie opracowuje swój własny system światła dla XenoN'a. Silnik nie będzie korzystał z tego wbudowanego w gm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolka Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Super giera :P tylko to sterowanie :] Ocenka 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Muzyka: Brak (W wersji pełnej zostanie dołączona)>XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Października 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Bo dla mnie to ma co najmniej dziwne sterowanie :P Ale jedno przyznam - nie tnie jak inne gry 3d w GM :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi