pinker Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 witajcie dzisiaj załozyłem temat w sprawie czy jest jakis edytor exe który wyciąga np skrypty albo graike z gry,chodzi mi o exe z game maker bo takto jest programik do edytowania exe,ale próbowałem i nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Niema i przez najbliższe 100 lat nie będzie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 szkoda,a mozna jakos wyciagnąc skrypty lub cos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Też nie... ale można samemu napisać podobną akcję xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 ale raczej najpierw GML później nauka c++ i póxniej tworzenie takich cudeł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Albo kupić engina za kilka milionów dolarów :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 a ja słyszałem, iż istnieje sposób na wyciągniecie skryptów z gry i odtworzenie silnika... ale nic nie mówię dla dobra społeczeństwa :P O, dołączyłem do grona lubianych przez Konrada xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Powiem tylko, że podczas działania gry GM pliki są wypakowywane do folderu TEMP, skąd można powyciągać różne rzeczy. Nie wiem jak jest z nowym gm'em, ale wersje 5 i 6 robią tak na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Jak chcesz grafike powyciągać to zrób se Print screen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Taa ale mu chodzi raczej o skrypty... Dzidek twój sposób nie działa:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Taa ale mu chodzi raczej o skrypty... Dzidek twój sposób nie działa:P Bo trzeba wyciągać gdy gra działa. Jak ją wyłączysz to pliki znikają. Albo może MO zrobił coś strasznego i zabezpieczył w gm7. ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi