Aquares Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Tytuł: Aligators Escape Gatunek: Platformowa Opis: Dawno Dawno temu w odległej Afryce żyło sobie kilka Aligatorów.Lecz niestety właśnie zaczął sie Sezon na Aligatory.Twoim zadaniem jest uciec do miejsca gdzie Aligatorom nic nie grozi. Sterujesz za pomocą strzałek,skaczesz na Ctrl. Download: Aligators Escape Rozmiar pliku: 3,73 MB Autorzy: Programowanie: Venom (Czyli Ja) Fabuła: Venom (Czyli Ja) Grafika: Venom (Czyli Ja) Muzyka: Spyro 2 (Level Canyon Speedway) Screeny: Screen 1 Screen 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Fabuła ciekawa, muzyczka miła dla ucha... :) . Grafika wygląda przyjaźnie dla oka. Kanciasta roxX xD . Gra ładna, ciekawa, i mam nadzieję że projekt nie padnie :) . 9/10 i 4 gwiazdki ;) Edit: Pierwszyy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Juz ściagam :P Mogłeś skorzystać z Uploadera GMC... No ale przynajmniej nie korzystasz z glupiego Rapidshare Łocena: Brak menu to niewielki minus :P radze ci popracować Muzyczka fajna, nawet pasuje do gry ;] Dzwiekow jest mało ;p no ale moze byc ;p Fajnie sie gra, gra będzie bardzo wciagajaca jak zadbasz o wiekszy gryw zecz jasna xD , między innymi urozmaicisz i poprawisz wyglad mapy, dasz animacje i takie tam xD Nieche MISIE wiecej pisać ;p doje 4 gwiozdki na zachęte ;) PySy: To mi przypomina moja całkiem dobra gra zrobiona w TGF, chyba zrobie jej rekonstrukcje w GM ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquares Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 No brak Menu,ale to tylko Demko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 No brak Menu,ale to tylko Demko! No ale zawsze gra lepiej sie prezentuje ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Nie jest najgorzej, ale system poruszania przydało by się poprawić. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 w sumie spox. Jak na platformuwke niezle. Ech.... teraz wystarczy pare klockow powrzucac i jest juz gra, a za mojej mlodosci to trza bylo z 5 stron w basicu zapisac. Zawsze mam sentyment do platfomowek :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Po pierwsze - żaden gatunek aligatorów nie żyje w Afryce ;) Co do gry - nieco wkurzające, że czasem z niewiadomych przyczyn nie można podskoczyć, a grawitacja momentami widocznie jest zajęta czymś ważniejszym... Ogólnie gierka niezła, grafika nie gryzie w oczy a muzyczka nie zmusza do wyłączania głośników. 4. Czy wy naprawdę nie widzicie tej wielkiej ikony z napisem uploader na stronie głównej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquares Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 W grach wszystko możliwe ;) To są takie okolice Afryki gdzie żyją Aligatory xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Poza tym aligatory to nie takie debile, żeby mieszkać na pustyni :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amadeo Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Brawo za pomysł i wykonanie Grafika 4,5/5 Dzwiek 5/5 Grywalnosc 5/5 Nudy 0/5 (zero nudow) dokoncz ja! 5 gwiazd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquares Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Eh...one mieszkają w takiej okolicy gdzie jest woda! xD One tylko uciekają przez pustynię ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolka Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Nie jest źle ale może być lepiej :] GRAFIKA: 7,5 / 10 DŹWIĘK: 8,5 / 10 GRYWALNOŚĆ: 8 / 10 OCENA 4/5 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masher Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Probuje pobrac ale speedyshare skasowal przez to ze plik jest za stary. Moze wrzuc na uploadera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Eee... ta grafika to taka troche oczojebna - wiecej niz 3 sec patrzec nie moge bo oczy bola xD Serio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 a mi sie grafika podoba, sympatyczna przypomina pegazusa na high definition ;p Ale w gierke zagram jak bedzie pelna wersja - no chyba ze wczesniej znajde troche czasu i sie skusze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Nom, dawaj linka z innego uploadera bo tutaj ci go wypierniczyli :) A ja chce w to zagrać!!! Buuu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 :] :P Bardzo fajna gierka dam 4/5 Eee... ta grafika to taka troche oczojebna - wiecej niz 3 sec patrzec nie moge bo oczy bola xD Serio Jak masz problemy ze zwrokiem to się nie dziwie :] :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 This file has been deleted for the following reason: too old. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Skoro pliku już niema to jak Kolka ocenił grę ? (grywalność, dźwięk) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi