artimal Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Mam kilka pytań od nośnie mojego www: -Mam stronkę którą zrobiłem na webmasterze i nie wiem jak zrobić tam rejestrację??? :boxed: -Jak zarobić na reklamach które będą się znajdowałe na mojej stronie??? :boxed: -jak umieścić moją stronę w googlach??? Wielkie dzięki jak ktoś pomoże :) :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 1. Naucz się PHP 3. http://www.google.com/addurl/?continue=/addurl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Jak napisać temat który nie zostanie prze zemnie skasowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 yyyyyyyyyyy??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Dostosować się do regulaminu! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Jak napisać temat który nie zostanie prze zemnie skasowany? To proste. Trzeba zaczynać zdania dużą literą, pisać bez byków i dokładnie opisać problem. :) yyyyyyyyyyy??? ڜڵڬکڹڝڅڡګۃٸں ڃڧڄٽڃٽ٬گٿڝږٳڨ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 :D 2. Powkładać reklamy kontekstowe na stronę np. Google AdSense. I za kliknięcia w nie zbijasz fortunę :D Oczywiście nie możesz sam sobie klikać, bo każde kliknięcie jest logowane :) Musi cię dużo ludzi odwiedzać i reklamy muszą uciążliwie przeszkadzać w odebraniu treści strony :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Jak napisać temat który nie zostanie prze zemnie skasowany? Tymon...to mnie dobiło. :D A myślałem, że nikt się nie złapie. Łe. ;P Tymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Mam kilka pytań od nośnie mojego www: -Mam stronkę którą zrobiłem na webmasterze i nie wiem jak zrobić tam rejestrację??? :boxed: -Jak zarobić na reklamach które będą się znajdowałe na mojej stronie??? :boxed: -jak umieścić moją stronę w googlach??? Wielkie dzięki jak ktoś pomoże :) :) :) Dobra, spróbuję odpowiedzieć w miarę serio :) 1. Webmaster jest be. Naucz się HTML a następnie PHP (dla rejestracji). W samym HTML nie zrobisz rejestracji. 2. Wpisz sobie w google PROGRAM PARTNERSKI. 3. http://www.google.com/addurl. Pamiętaj - jeżeli strona nie będzie dobrze wypozycjonowana (patrz wikipedia: pozycjonowanie stron www) Twoja strona będzie gdzieś na 30 stronie :D (albo i na 1000, zależy o czym strona). Odpowiedzi Cię satysfakcjonują? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Co do 2 punktu, to nie zawsze będziesz mógł dać reklamy, bo większość darmowych hostingów ma w regulaminie napisane, że strona musi być non-profit i nie możesz mieć dorobku nawet z reklam, a reklamy i tak będą - ale zarabiać będzie na nich twój provider hostingu :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zamiast programów partnerskich po prostu sprzedawaj reklamy np. na Allegro. Z dobrym page rankiem na kilku linkach można zarobić trochę kasy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Sly możesz trochę jaśniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Robisz popularną stronę, która będzie miała wysoki Pagerank w Google i sprzedajesz na Allegro miejsca reklamowe na niej ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Dokładnie. Najpierw musisz wypozycjonować stronę do min. PR3 (z PR2 też można sprzedawać ale im wyższy tym lepszy/droższy ;) ) i już możesz czerpać niezłe zyski z samych linków. Ja w ciągu 2 tygodni zarobiłem tak ponad 130zł. http://allegro.pl/17244_linki.html?id=1724...w=gtext&p=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Jak już sprzedam powiedzmy za 20 zł i umieszczam tą reklamę na stronie to ona tam już tkwi bez końca czy jeszcze jakoś zarabiam na niej ??? @edit: moje www -------->www.artimalgames.yoyo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Nie kompromituj się takim WWW. Jak wystawiłbyś reklamę na tej stronie to nikt by nie kupił, a do tego byś jeszcze stracił (wystawianie na allegro jest płatne!). Zrób coś ładniejszego i profesionalniejszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 I zakup jakąś domenę, bo yoyo to kicz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 yoyo podobno jest najlepszy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Yoyo nie jest najlepszy.... Najlepsze są płatne hostingi. Na wielu darmowych hostingach będą Ci usuwac te reklamy, albo zablokuja strone. Naucz się HTML i sam zrób stronę, a nie w webmasterze.... No i płatny hosting to podstawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 jak się nauczę htmla no to w jakim programie mam robić stronę??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Notatnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Jak guxio napisał, sam notatnik wystarczy, chociaż możesz użyc takich jak np. Pajączek. A i masz kurs HTML : http://kurshtml.boo.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Lepiej jakiś edytor dla programistów np. Scite czy PSPad, on przynajmniej koloruje składnię i robi automatyczne wcięcia, itp, a to jest bardzo przydatne. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Może być też NVU. Też koloruje jakieś-tam rzeczy. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi