M@ti002 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 witam. mam maly problem z grafika. otoz nie potrafie narysowac "uczciwej" palmy, krzaka, lian, po prostu roslin ktore wystepuja w dzungli. powiem jeszcze tylko ze gra to symulator zycia na bezludnej wyspie. bede wdzieczny i dam do credits :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Przeczytaj jeszcze raz to co napisales i narysuj.. Od gory? Z boku? Rozmiar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 czy może być coś takiego?? A następnym razem daj szczegółowe dane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 oj sory. zapomnialem o najwazniejszym. :] rozmiary 32x32 lub 64x64 i widok CALKIEM od gory ( nie izometria i nie top-down... o! tak jak gta) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Ok zaraz namaluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Ja mogę narysować. editne jak skończę :) EDIT: Już skończyłem :) http://img154.imageshack.us/img154/4701/buszsr7.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 nie spieszcie sie. zalezy mi na jakosci a nie szybkosci :P EDIT: no moze przesadzilem. nie ma byc dzielo sztuki bo nie chce czekac niewiadomo ile :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Jednak odświeżę temat i dam linka do grafiki ;) http://img154.imageshack.us/img154/4701/buszsr7.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 pozwole sobie editnac bo to za rysunkowe do mojej gierki :P ale bedziesz w creditsach obiecuje ci to! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 i widok CALKIEM od gory ( nie izometria i nie top-down... o! tak jak gta)To to nie jest top-down? :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Fajne Konrad-GM użyje tego świstka do gry bo wygląda jak wąż :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 @Woock: W GTA raczej nie było top-down, bo widziałeś tylko górę postaci, a nie całą postać od głowy do stóp przy jednoczesnym widoku od góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Jak kto chce busz to ja mam prawdziwy busz,napiszcie na gg 3595398 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drwal Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 nie spieszcie sie. zalezy mi na jakosci a nie szybkosci :P EDIT: no moze przesadzilem. nie ma byc dzielo sztuki bo nie chce czekac niewiadomo ile :] Kondrad-GM!!! Wejdź w temat o kreskówkowej Dżungli takich rysunkowych obrazków właśnie szukam :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi