pager Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zamieszczam tu na prośbę Amadea przykład z zastosowaniem modeli .obj i .man Jest to przerobiony przykład Bullet Shooting Tutorial (by xygthop3) z modelami z programu SILENT WALK FPS (Zoltán Pércsich). Wystarczy dodac sztuczną inteligencje przeciwników i może być fajna gierka. Rok temu chciałem z tego zrobić jakies porządne FPS ale odechciało mi się :P SCREENY DOWNLOAD EGYPT FPS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amadeo Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 bardzo dzieki;) Bardzo się wysiliłeś, pisząc tego posta? -.- Jaklub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Przerobiony przykład. Ale fajnie to zrobiłeś! 5/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Fajny przykład napewno się przyda poczatkującym w 3d :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 dziex :D Jedno słowo, żeś się zmęczył. Jaklub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 @Off: A ja się nie zmęczę :twisted: @Topic: Cienki FPS, nie wykorzystam nawet tego wczytywania modeli bo za wolno działa :P 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amadeo Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Jaklub, przeszkadza ci to? to co mialem napisac? Dzieki , super, fajne, widze, jak to zrobiles? albo do pagera? co mial napisac? Dzienx, super ze mi dziekujesz? http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia Jaklub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Jaklubowi chodziło chyba o to: Bardzo fajny przykład, na pewno mi się przyda! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 do konrad gm: pewnie masz przywolnego kompa. U mnie przyklad łazi jak burza. do amadeo: ni paanimaju co Ty napisales. Jaki jaklub? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 @ do pager'a: Siedzę na starym kompie więc masz racje, tylko że źle zrobiłeś wczytywanie modeli, przy każdym nowym obiekcie otwiera model i jego animacje ^^ (To ostro przymula kompa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amadeo Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 a boo jaklub pisze ze sie meczymy piszac jedno slowo http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia Jaklub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 a to sory. Ja ten przyklad przerabialem ponad rok temu i wtedy niewiele o 3D wiedzialem, znalazłem odpowiednie przykłady z modelami 3D i skompilowałem to wszystko, a potem juz ie chcialo mi sie tego przerabiac. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zalosne... Wrzuciło niską rodzielczość, niskie odświerzanie i sie wyłączyło pozostawiajac ekran w tym fatalnym, oczo-psujnym stanie ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 to se dziecko rozdzielczosc zmien i skoro takis madry to zapodaj jakis swoj FPS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 To nie jest FPS bo FPS to gra, a to służy jedynie do zobaczenia co potrafi GM i skrypt Zoltana Percsicha. Marne to to. W dodatku przerobiony przykład. Pokaż nam oryginał a zobaczymy jak się namęczyłeś przy modyfikacji :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Ludzie!! kurde moll! czy wy czytac nie potraficie po polsku?? ja nie jestem Polakiem, a chyba coś czuje ze znam jezyk polski lepiej ;P przeczytajcie sobie intro mego posta: Zamieszczam tu na prośbę Amadea przykład z zastosowaniem modeli .obj i .man Jest to przerobiony przykład Bullet Shooting Tutorial (by xygthop3) z modelami z programu SILENT WALK FPS (Zoltán Pércsich). Wystarczy dodac sztuczną inteligencje przeciwników i może być fajna gierka. Rok temu chciałem z tego zrobić jakies porządne FPS ale odechciało mi się tongue2.gif chyba wyraznie napisałem ze to jest przerobiony przykład, prezentujący w jaki sposob dodac modele .obj i man. Napisalem rowniez ze modele są z rogramu SILENT WALK FPS (by Zoltán Pércsich). I najwazniejsze: zamiescilem ten przyklad,zeby pomoc amadeowi, a nie popisywac sie czy umię robic gierki FPS lepsze od id software. Wiec powtarzam jeszcze raz - to jest tylko przykład a nie gra z 40 levelami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 @pager: O ortografii nie wspomnę :3 . Ja polecam wczytywanie modeli jako ".md2" ;) (Linkor GMCommunity [GMmd2]) EDIT: np. 1. pokaż 2. czytać 3. dodać 4. jakieś 5. błędy itd. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 jaki błedy ortogrficzne?? pokaz, bede wdzieczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 ty se jaja robisz czy co?? nie widze tych blędów co mi napisales: 1. pokaż 2. czytać 3. dodać 4. jakieś 5. błędy :( pkt. 3 regulaminu - duble post - ostrzeżenie gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi