hoffer Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Pisze ten temat poniewaz poprzedni zaginoł czy zrobil by ktos mulitplayer od mego projektu Sam siedzialem nad tym od wczoraj wieczora i nie moge tego zrobic Mam zarejestrowana wersje GM 6.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Masz przykład w downloadzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 niestety, nikt za ciebie tego nie zrobi byś ty zbierał laury ;) przykro mi musisz nad tym sam popracować ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoffer Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 tymon korzystalem z twego i nie wiem o oc chodzi ze skrypten ruch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 a co to za gra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 tymon korzystalem z twego i nie wiem o oc chodzi ze skrypten ruch To se zrób inny ruch. ;) Nie koniecznie ten. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoffer Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 ruch mam zroboiny w klatkach a nie w gml i nie wiem jak wpisac EDIT jest to shooter z widokiem z gory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 a o co ci dokladnie chodzi? sa rozne rodzaje ruchu. mozesz skorzystac z: x+=1; lub: hspeed=1; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoffer Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 mam taki zapis keybord eventt for left: // Idź w lewo if place_free(x-2,y) x-=2 etc do teog mam strzelanie na lewy przycisk myszy i obracanie sie mysza i nie wiem jak to wpisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 no i masz dobrze! :blink: event keyboard (bez strzalki) i kod ktory masz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoffer Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 a w przykladzie jest tak //Ruch postaci if keyboard_check(vk_up) { if place_free(x,y-8) y=max(y-8,0); } etc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoffer Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 tymon teraz wkleilem twoj o_menu i dupa nie chce sie wlaczyc wyskakuje jakis blad menu=o w create Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 A nie powinno byc if keyboard_check(vp_up) and place_free(x,y-8) { y=max(y-8,0); } Bo dziwnie to wyglada jedno w drugim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoffer Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Stig pomozesz mi z tym multi bo ja juz rozne rzeczy probowalem I nie wiem co jest dobrze a co zle Blagma pomozcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Nie powinno być. ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 lol nie umiesz dobrze gmla a sie juz za mm biezresz <_< Nawet ja się za to nie biorę bo mało co kumam a ty juz chcesz multiplay robić... dobrze że chociaż nie mmorpg :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoffer Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 ten skrypt tymona wygladal na latwy ale cos mi nie dziala mmo nie robie narazie chcialem srobic shootera aby sobie z kumplem pograc jutro zajme sie tym skryptem moze jakos go rozgryze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 słuchaj, jak pokażesz mi grę, która mnie zachwyci, i nie zostawie jej z taką miną " <_< " po 5 minutach, to wtedy ktoś (a może nawet ja) pomyślałby o robieniu tego multiplayera. A tak to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Sorry za offtop ;] @pablo1517 poczekaj na moją grę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 @up: O nie! Teraz zaleje nas fala gier online! :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoffer Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 a czemu ma zalac ?? jak nie chciecie ot nie musicie w nia grac poproastu wpadlem z kumplem na taki pomysl i zamierzam go zrealizowac Czy ewentualnie moglbmy prosic o jakis inny przyklad mulitpayera niz ten tymona ?? EDIT; brakuje mi tylko multiplayera abym mogl zaczac prace nad wlasciwym projektem nie chce zmienac gotowych przykladow.bo ot bez sensu i nie ma w tym tworczoscia wlasnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi