bartas Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 jak mam kupić pro edition?? Musze to zrobić przelewem w banku?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 były tematy.. Poszukaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 nie moge znalezc powiedz mi poprostu jak mam to zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolka Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zajrzyj do FAQ ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 kurde no wezcie mi pomóżcie bo mój ojciec nie chce mi podac numeru karty i nie moge przelac kasy jak moge to inaczej kupic?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Najlepiej kupić mając konto na Paypal + podpiętą do tego konta kartę płatniczą. Możesz też poszukać kogoś zaufanego kto już ma konto na Paypal i zapłacił za Ciebie, a Ty przelejesz mu pieniądze na jego konto bankowe. Ja aktualnie odpadam, bo mi się wazność karty skończyła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi