Luz Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Tytuł: Super Stick Gatunek: platformówka Opis: W grze wcielamy się w Sticka, małego paintowego ludzika. Naszym zadaniem jest zbieranie czarnych punkcików, po zebraniu wszystkich czarnych punkcików przechodzimy na kolejny poziom. W grze jest 5 poziomów + bonus niespodzianka :] W grze należy omijać przeszkody takie jak piły, łancuchy i kolce. Postać dysponuje trzema życiami, niema możliwości zapisu ani odczytu gry. Po utracie wszystkich żyć gra kończy się a wynik zapisuje się do tabeli najlepszych wyników. Bardzo lubie gre ze Stikami (paintowymi ludzikami) i dlatego też zamieściłem jednego w mojej grze, grafika nie jest super i pewnie mnie wypiejecie, ale zrobiłem taką nie z powodu braku zdolności manualnych a z powodu chęci uzyskania śmiesznego efektu :D W grze jest niestety jeden mały bug :( wystawiłem tą gre ponieważ naprawa tego zajmie mi pewien czas (wiadomo jestem noobem) a chce znac waszą opinie, ale obiecuje, że w następnej cześci już go niebędzie :) Bug ten nieprzeszkadza w grze nie będe mówił w czym jest problem jak ściągniecie sami zobaczycie. Prosze ściągajcie i komętujcie ponieważ na podstawie waszych komentaży stworze 2 część gry. Tak do konca to niejest to moja pierwsza gra ponieważ wcześniej bawiłem się troche na szablonach przerabiałem itp, ale jest to pierwsza gra którą uznaje za skączoną. B) Download: Super Stick Rozmiar pliku: 5,16MB Autorzy: Programowanie: Ja (Luz) Fabuła: =brak= Grafika: Ja (Luz) Muzyka: Zasoby GM 7 i neta :] Screeny: Screen 1 Screen 2 Życze miłej gry :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Ładnie to tak Tymona nie dać do creditsów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luz Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Masz racje gre tworzyłem wspierając się szablonem Tymona, ale nie dałem jego szablonu zrobiłem podobny i troche ulepszyłem co mozna zobaczeć w grze (postać wyżej skacze, jest poślisk itp). :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C3X Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Spoko gierka :) lubie gry z patyczakami...sam zresztą zrobiłem podobną. 4/5 GJ ! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H@Q Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Fajna gra jak na pierwszy raz właśnie sam robie i wem jak to jest gdy sie robi samemu 1 gre jak dlamnie 4/5 brawo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 @UP Chcialbyś o tym porozmawiać? @Luz Naucz się pisać po polsku @topic Gra się całkiem fajnie, przydałyby się jakieś urozmaicenia w grafice, bo ta jest nudna. Four stars. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolka Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Taka jakaś dziwna wieje nudą <_< ale jeśli to pierwsza gra dam te 4/5 ;) Pozdrawiam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Nudne, muzyka nie pasuje, i cholernie ciężko się steruje. Gra wygląda monochromatycznie :) 2/5 Tą mp3 obciążyłeś wagę pliku :/ @H@Q/Luz: Tworzysz drugie konto żeby podwyższyć ocenę ? Żałosne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 eee... Co to jest??? Dobra, daje 4 na zachete :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luz Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Hey Snake dla twojej świadomości mam jedno kąto a jesli sadzisz inaczej to jesteś w błędzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Hey Snake dla twojej świadomości mam jedno kąto a jesli sadzisz inaczej to jesteś w błędzie! Tylko winni się tłumaczą. Masz jedno kąto czy konto ? Nie rozumiem jak można mieć jeden kąt. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luz Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 H@Q to mój kumpel z osiedla testował moją gre a zresztą nie musze się tłumaczyć myśl sobie co chcesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Nie ma się co denerwować kurczaczku, jak kolega to w porządku :) W grze mógłbyś zmienić tą muzykę bo przez to plik dużo waży. I przydałyby się bardziej "realistyczne" plansze niż te szare kwadraty :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luz Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Dzięki w nowej wersji na peno tak zrobie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Nie ma się co denerwować kurczaczku, jak kolega to w porządku :) W grze mógłbyś zmienić tą muzykę bo przez to plik dużo waży. I przydałyby się bardziej "realistyczne" plansze niż te szare kwadraty :P LOL ale tekst nie ma się co denerwować kurczaczku lol prawie spadłem z krzesła. Gierka taka sobie 3/5 na zachete Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Jak na pierwsza gre to spoko, ale mogles troche bardziej postarac sie z grafika i niewygodnie sie steruje. 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Gra nawet ładna, doszedłem do 3 levela, dale mi sie nie chciało :P . Tylko nie pasi mi to, że te kulki które zbiera nasz ludzik są z folderu spirtes z GM'a :( . Niektóre dzwięki też. Radziłbym to przeróbić na jakieś swoje :) . oceniam na 3/5 ... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutki Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 moze i fajne ale sciagnie po N-game jak nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrixx Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Jak na pierwszą grą skończoną to nawet spoko jednak mogłeś jakąś lepszą grafikę jakieś tło. Ludzika chciałeś takiego, ale całą resztę mogłeś jakoś ciekawiej zrobić nie jest źle możesz spokojnie robić 2 część gry dodaj przeciwników i kilka opcji u mnie masz na zachętę 4/5. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Gra spox jak na pierwsza gre daje 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Nie podoba mi się ta gra. Daję 2/5. Jedyne, co mi przypomina Stickmany, to sam bohater - reszta jest jak wyciągnięta z n00bowskiej gierki. No i strasznie czuć inspirację nie N-gamem, jak ktoś zasugerował, ale Escape Masterem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ericon Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Grafika 2/5 Muzyka 2/5 (nie pasuje) Grywalność 2.5/5 Wykonanie 2.5/5 +1 za to ze to twoja pierwsza gra Średnia: 2,5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Ta gra mi się za bardzo nie podoba, ale jak na pierwszą grę no to 3/5 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolka Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Fajna gierka dam 4/5 , Oceny nie zaniżę :P Heh i dużo bardziej pożyteczniejsze niż "Zemsta CD-Roma" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi