Crash Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Pomóżcie! Robiłem grę, gra miała już 1 257 KB, gdy dzisiaj próbowałem ją włączyć, pojawił mi się taki błąd "Error loading : File seems to be corrupted.".Co mam KU**A zrobić!? :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Jesli nie zrobiles sobie osobnego pliku to masz bye bye. Ja jak robie gre to za kazdym razem gdy cos zmieniam zapisuje ja jako nowy plik, jesli sie spie.... to zawsze mam wczesniejszy nad ktorym moge pracowac. Wiec albo masz w nawyku robienie tego co ja, albo musisz zaczynac od poczatku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Mi tez sie raz tak zdarzylo, zawsze zapisuje sobie na 2-3 plikach :P Po prostu sie censored. A jak sie nie zapisze na 1 to zawsze lepiej od tego 2 zaczac od jakiegos momentu (chociaz ja za kazdym razem zapisuje x2) niz zaczynac cala gre od nowa. Przykro mi :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 G**no prawda, masz pliki backup o formacie *.gb1, *.gb2 itp., tworzą się automatycznie w określonej ilości (przy Shoballu 2 miałem 5), otwórz je i rób projekt na nowo. Jeśli one też w GM-ie się nie otworzą - "psykuo mi". Nawyk samodzielnego robienia backupów nie sprawdza się w GM-ie, bo ten program sam robi backupy. PS. Z tym "na nowo" chodzi mi o kontynuowanie robienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 ja mysle inaczej. jak miales to w pliku rar, wypakowales to, i usunąłeś plik rar, to SYA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Kasa100: Już w rarze był uszkodzony w takim razie. Przez wypakowanie z rara nic nie może się uszkodzić. <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Ale WinRAR ma opcje "Napraw" chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 To skoro ma opcję napraw, to ma też opcję "Utwórz nowe archiwum", czyż nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Spakowany plik można uszkodzić ponownie pakując już spakowane archiwum. Nieraz się wkurzałem, jak coś, co mi było bardzo potrzebne, zostało przez jakiegoś idiotę spakowane po kilka razy naraz i po rozpakowaniu nie działało. <_< G**no prawda, masz pliki backup o formacie *.gb1, *.gb2 itp Ja i tak polegam na ręcznym robieniu kopii zapasowych. Zapisuję je nie tylko na dysku, ale także np: na moim "pen drajwie". :) ---------------- Now playing on Winamp: Iron Maiden - Out Of The Shadows via FoxyTunes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 @up słusznie pen drajwy rox :D Ja też czasmi się zapominam i robie n ajendej kopii - raz mi się tez coś zchrzaniło... i kapa :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 a ja nie robie kopi zapasowych. i później żałuje ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi