blondi Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Witam was wszystkich chcialbym sie was spytac czy znacie jakies ciekawe linki do stron z grafikani z lotu ptaka?Ale to jest strzelanina a nie rpg zaznaczam.Wiekszosc programu mam zrobione(potwory,player itp) ale przez moje grafiki gra robi sie odpychajoca...prosze o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 ale o jakie grafiki ci chodzi. rozmiar itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Tutaj masz lot ptaka. A dokładniej zdjęcie z lotu. Po za tym przydałoby się więcej informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blondi Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Oj sory juz daje maxs rozmiar to 52 na 52 ale moga byc wieksze to bez znaczenia tylko oczywiscie bez przesady...moga byc lekko futurystyczne...najbardziej przydalyby sie grafiki terenu i potwory...z gory dziex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 http://www.texturenland.de/ tu sa fajne rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blondi Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 no fakt sa textury.Ale przydalyby sie jescze drzewa i takie tam.Szukalem je dosyc dlugo w internecie i znalazlem 15 obrazkow (5 drzew i 10 budynkow). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Drzewka bardzo latwo jest zrobic wystarczy uzywac takie kropki i duzo nawalic w roznych kolorach i git :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blondi Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Tak masz racje...czesc grafik ktore znalazlem mam zrobione pieknie i dopracowane a drzewa beda wygladac jak z kreskowki...No coz dzieki za pomysl...ale i tak nie wypali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Tutaj masz lot ptaka. A dokładniej zdjęcie z lotu. Po za tym przydałoby się więcej informacji. Jemu chodziło o grafikę do gry. To już przestało być śmieszne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Yy jak dobrze drzewko zrobisz to bedzie dobrze :) Ja mam swoje i wyglada nie źle. Chociaż trawe mam z neta. EDIT: 100 POST I`M CADET :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi