telewizorem go Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Siema mam laptopa i kompa i prubuje sie połączyć przez kabel LAN ale jak włanczam grę to mi nie wyświetla serwera ktury stworzylem i teraz nie mam z kim grac p[rzez kabel ( a mialem ) to jak sie połączyc przez LAN ?? :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 E... Sprawdź czy w ogóle jest połączenie, a poza tym jakie IP wpisywałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 skoro masz lan to pewnie nie masz zewnętrznego IP bo w większości sieci tak jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 To normalne, że w internecie nie widać serwera w LAN'ie. Nie zapisuj się do psychiatry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 sprecyzuj pojęcie LAN, bo to tak samo dokładnie jak pojęcie OS ;l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Jemu chyba chodzi o połączenie kablem komputera z laptopem, jeśli tak to zależy czy łączysz bezpośrednio czy przez jakieś urządzenie. Jeśli bezpośrednio to musisz mieć kabel z przeplotem, a jeśli przez urządzenie np. switch to prosty kabel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
telewizorem go Opublikowano 16 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 mam teraz inny problem szukam opcji split-screen w grze London Racer Destruction Madness a w googlach nic nie ma :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 mam teraz inny problem szukam opcji split-screen w grze London Racer Destruction Madness a w googlach nic nie ma :( Off-Topic = Ostrzeżenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi