Rafalmaker Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 mam pytanie jak zrobić przejście do następnego rooma ma to sie zdarzyć gdy wejde w drzewo??? może być dla wersji pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymek11116 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Masz przykłada Tutaj :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalmaker Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 mi chodziło o to rze jak wejde w drzewo przechodze do następnego pokoju!!! a ten przykład to menu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Szymek pokazał ci jak zrobić aby przejść do następnego rooma a teraz wystarczy aż sam pokombinujesz a nie na gotowce czekasz. <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalmaker Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 ale ja chce tylko wiedziec jak zrobic aby muj ludek weszedł w drzewo i przeszedł do następnego rooma to standart a w FAQ nic takiego niema!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Boże zlituje się nad tobą :hmmm: W kolizji z drzewem room_goto_next() Czy to takie ciężkie :closedeyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 @rafalmaker : No to jest help!!! Naucz się szukać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 @lolek: A co jeśli Rafalmaker jest satanistą?? :D Schemat: "Kolizja>>Idz dalej" i pokombinuj z tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalmaker Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 nie jestem satanistą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcgluszak Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 w collision bohatera i drzewa dajesz klocek go to next room albo piszesz kodem :) , czy to takie trudne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi