Nirvan Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 To moja pierwsza gra stworzona w GM . Ogólnie przez sporo czasu tworzyłem w Game Editorze lecz gdy zobaczyłem niektóre gry stworzone w tym programie to nabrałem chęci do tworzenia gier w GM . download : http://www.speedyshare.com/244398310.html Screen : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 No jak na pierwszą grę to naprawdę fajnie. 4/5 - Dlatego że pierwsza. :) Down: To po co są te przykłady? :crosseyed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolka Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 przerobiony przykład Jakluba <_< <_< <_< tylko apteczki czy cos dodane i grafika zmieniona <_< Nie oceniam bo byś się załamał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Jak na 1 gre to moze byc ale nie oceniam bo nie wiem czy to rzeczywiscie przerobiony przyklad jak mowi Kolka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Down: To po co są te przykłady? :crosseyed: Żeby uczyć się z nich kodu, a nie przerabiać ;p Co do gry. 1. Polecam uploader gmclanu, ale pssst! Nikomu o tym nie mów bo inni się też dowiedzą! 2. Nie Game Editorze tylko Game Makerze ;p 3. Sama gra to przerobiony przykład z paroma bajerami, więc właściwie nie ma co oceniać (mam przykład Jakluba oceniać?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Ogólnie przez sporo czasu tworzyłem w Game Editorze lecz gdy zobaczyłem niektóre gry stworzone w tym programie to nabrałem chęci do tworzenia gier w GM . 2. Nie Game Editorze tylko Game Makerze ;p On powiedział że tworzył w Game Editor i przeniósł się na Game Makera. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_4649 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Już mnie krew zalewa jak widzę przerobiony przykład, więc nie ściągam i nie oceniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 nie ściągam bo screen mnie do tego nie zachęca i jeszcze ta nazwa manhunt.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Ekchem lepiej dostosuj się do szablonu albo będzie źle... @down A no tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 @Mistyk^_^: Jest taki ładny i fajny przycisk, do wykroczeń ;) @Topic: Gra taka sobie, nie jest ciekawa. 3/5 (dostałbyś 2 ale + ze twoja pierwsza gra :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki_96 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Nawet Nawet .::Fajna_Gierka::.. :) Cztery Gwiazdki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Nie jest zle jak na 1 gre 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 taa po nazwie manhunt spodziewalem sie czegos innego niz przerobionego przykladu ze spierniczonymi kolorkami. Nie sciągam. Bless Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C3X Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Jeden wielki chaos...jako że pierwsza gra masz 3 gwiazdy =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoffer Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 5 min roboty pelno bugow ..jakbys je tytan usunol to bylo by lepiej nie dam Ci gwiazdki bo nawet nie dopracowales tego .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 5 min roboty pelno bugow ..jakbys je tytan usunol to bylo by lepiej nie dam Ci gwiazdki bo nawet nie dopracowales tego .... 5 minut? Tyś chyba oszalał. A co do gry, to daje 3. :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoffer Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 tu daje moj poja prace na tym samym przykladzie Moze graficznie prezentuje sie gorzej ale sa wyeliminowane neiktre bledy ktorych tytan nie poprawil http://www.speedyshare.com/760786140.html jak bede mial czas to ja bardzije dopracuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Dawaj gry na uploader bo na speedyshare usuwaja i ktos np za miesiac wygrzebie ten temat i sobie nie sciagnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoffer Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 ale ot mial byc chwilowu up; mojego projektu nie skonczylem ..dopiero poznaje GM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi