miki_96 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zrobiłem przykład 3D można edytować tylko jakby co umieść mnie w cerditsach :D Można także dodać ogień i światło. Ogień i światło są w obiektach wystarczy umieścić je na mapie. Link do pliku : Klik :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Znalazłem ten przykład na necie wcale nie jest twój. http://gamesguy.bravehost.com/tutorials.html oszuście jedynie przerobiłeś room nawet grafik ci się nie chciało pozmieniać nie mówiąc jusze o przetłumaczeniu komentarzy na polski Jeszcze domagasz sie Creditsów TFU! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Mistyk, a który to dokładnie przykład bo tam jest ich z trzydzieści? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Też taki widziałem :] i dlaczego ciebie mają do credits'ów dawać?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi