telewizorem go Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 PLZ Siema PLZ pomocy Podajcie kody do gry commandos strike force bo mi potrzebne najlepiej na ignorowanie mnie przez przeciewnika plz :crying: :crying: :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 O boże a szukać w google to ty nie potrafisz? <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
telewizorem go Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 szukalem w google i nic wszendzie szukalem :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Z tego co wiem jest tylko kod na odblokowanie wszystkich misji, zaopatrz się w trainera jeśli tak tego bardzo potrzebujesz (ty noobie). <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Masz tu trainer http://www.1000waystocheat.com/dl/csf_trainer5.zip A tu coś co znalazłęm na google: Change screen resolution (demo version) Note: This procedure involves editing a game file; create a backup copy of the file before proceeding. Use a text editor to edit the "juegover.cfg" file in the "config" folder in the game directory. Change the values in the ".resolution" and ".resolutionNTSC" lines to the desired screen resolution. For example, "( 1280.000000 1024.000000 )". Toggle marketing (demo version) Note: This procedure involves editing a game file; create a backup copy of the file before proceeding. Use a text editor to edit the "juegover.cfg" file in the "config" folder in the game directory. Change the value in the ".bMarketingWhenExit" line. Toggle loading and saving games (demo version) Note: This procedure involves editing a game file; create a backup copy of the file before proceeding. Use a text editor to edit the "juegover.cfg" file in the "config" folder in the game directory. Change the value in the ".bLoadSaveEnable" line. Extra menus (demo version) Note: This procedure involves editing a game file; create a backup copy of the file before proceeding. Use a text editor to edit the "juegover.cfg" file in the "config" folder in the game directory. Change the value in the ".bMenusExtrasActivo" line to "1". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
telewizorem go Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 co to trailer :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Nie trailer tylko trainer ;p : http://pl.wikipedia.org/wiki/Trainer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 http://www.pro-g.co.uk/pc/commandos_strike...eats.html#pcat1 masz tu trochę trainerów (włączasz go, potem grę i wstukujesz coś tam). nielimitowana amunicja, 'życie' i takie tam duperele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
telewizorem go Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 ale ja chcwe kody a nie jakies trailer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 ale ja chcwe kody a nie jakies trailer No ale trainer to takie coś, czym sobie haczysz kod gry na bieżąco, w celu uzyskania takich rzeczy, jak np: nielimitowana amunicja i takie tam n00bskie bajery. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
telewizorem go Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 podajcie kody z tych tlairelłów czy cos tam :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 O_o ja pier**** czy ty jesteś chory psychicznie czy tylko takiego udajesz? Step 1: ściągnij TRAINERA Step 2: uruchom TRAINERA Step 3: postępuj zgodnie z instrukcjami TRAINERA Step 4: graj z TRAINEREM ktory dziala mniej wiecej tak samo jak KODY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
telewizorem go Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 dajcie kody a nie jakies trailemry czy cos :huh: :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolka Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 N00B ... "trainer" nie trailer .. to takie kody tylko ze nie trzeba wpisywac tylko sa one w programie jakby <_< <_< <_< <_< <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
telewizorem go Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 a jak zrobic zeby na laptopie sie ten trailer czy cos pojawil chociarz tam nie mam internetu a z komputera sciagne chocciaz mam kabel LAN :blink: :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Przepraszam, nie mogę przestać się śmiać xD telewizorem go, jesli masz chociaz 1% sprawnego mozgu to przejrzyj wszystkie posty wzwyz i sie zastanow co ty wyprawiasz xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 dajcie kody a nie jakies trailemry czy cos :huh: :huh: Wpisz na stronie google.pl hasło "gołe dzieci". Na pewno znajdziesz tam więcej kodów niż przy haśle "kody do commandos strike force". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
telewizorem go Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 niemrozumiem :huh: :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 W wypowiedzi dziadekkleofasa, została zastosowana technika tzw. ironii. Więcej na ten temat: http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia Ogólnie dodam, iż śmierdzi mi tu mocno prowokacją. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Najpierw pierniczył coś o soldacie potem o tym, czy gmclan to jakis support do gier. W ogóle dziwny jesteś . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 @telewizorem go: Google naprawdę nie bije. Kilka pierwszych stron: http://gry.gery.pl/pc/commandosstrikeforce/pliki.html http://www.gry-online.pl/S027_gra.asp?ID=3093 http://stp.gery.pl/pomoce/kody_do_commandos_10d0,tipsy.html http://www.miastogier.pl/kody,pc,4495.html I jeszcze http://pl.wikipedia.org/wiki/Wyszukiwarka_Google gdybyś nie wiedział co to Google :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 on sie tylko zarejestrował żeby się pytać o rzeczy na vahalli a nie uczyć sie programować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 a nie uczyć sie programować Jak to dumnie brzmi, programować w Game Maker :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 A przecież gml?? oj dobra wygrałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 GML to język skryptowy a nie język programowania, nie mieszaj pojęć ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zachowuje się jak zwykły nub!!!on wie jak się pisze tylko robi na złość nawet w tych ikonkach z uśmieszkami nad jego postami!! ciebie (z szacunku przez małe c ;p) to chyba ktoś serio tym telewizorem walnął :tv_horror: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 ja na to wpadłeś, Watsonie ? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zachowuje się jak zwykły nub!!! Nie mów mi jak się zachowujesz, ja to widzę i wiem. (Wiem, z kontekstu wyrwałem. :P) No i co pokazałeś tym offtopem? Przyganiał kocioł garnkowi a sam smoli. Pardon, spami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Ehh nikt nic nie powiedział dokładnie,sciągasz trainera,uruchamiasz go,uruchamiasz gre(nie wyłaczaj trainera)zapamiętaj sobie jaki kody są przyporządkowane klawiszom i pykaj w the game. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi