LionX Dagger Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Witam oto nad czym wczoraj i dziś pracowałem wiem nie jest to 100% dobry kod zwłaszcza że podłoga nie chcę mi się podświetlić ale i tak mam nadzieje że wam się spodoba ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Eeee co my mamy ocenic? :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 zapomniałem dać link XP https://gmclan.org/up634_4_flashlight.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 No nawet spox. 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Bardziej pasuje do tego nazwa "Oświetlanie miejsca na które spojrzymy" Nadaje się jako latarka ale jakoś tak dziwnie jest :P Ocenię to na 4/10 :) Jest dobre :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Nawet, nawet, ale to oświetlenie trochę chaotyczne. Jakoś tak wszystko miga i gubi oświetlenie. :P 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolka Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Podoba mi się :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: jest dobre 4/5 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Mi sie podoba tylko jak daje w róg to jedna ściana jest czarna a druga jasna 3/5. PS:Fajny horror by z tego wyszedł :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Mówiłem że nie jest to w 100% sprawne ^^ I Gumex podobna gra już istnieje tyle że bez flash light XP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 fajne daje 4/5 tylko szkoda ze swiatlo tak czasami "miga" ale ogolnie spox :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 szczerze? 5/5! Super przykład :) dodam do mojej skradanki 3D :) :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 @kasa100:Mam nadzieje że to nie gra typu "Ball maze 3d" A wracając do tematu dam 4/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 @kasa100:Mam nadzieje że to nie gra typu "Ball maze 3d" A wracając do tematu dam 4/5. ball maze 3D było w klocach :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 eee... nawet dobry przykład, nie podświetla się podłoga i sufit a te miganie "latarki" fajne wrażenie robi 8) 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi