LionX Dagger Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Witam Czy takie coś jak dźwięki i odgłosy mają licencję innymi słowem prawa autorskie zastrzeżone i nie można bez zgody twórcy ich użyć ?? Wiece nie chodzi mi tu o muzykę tylko np. odgłos strzału wyce zombiaka itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Tak, dźwięki również są obejmowane przez prawa autorskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 trochę to jest bez sensu np z dźwiękami broni bo ak47 zawsze będzie brzmieć tak samo więc jak sobie np weźmiemy jakiś dźwięk broni to skąd ktoś ma wiedzieć skąd to mam a nie kupie przecież kałacha i nie będę go nagrywać... i jak to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 A wiecie skąd pobrać legalne darmowe dźwięki ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...l=mega+resource np stad :krider: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 niestety M@ti002 w MEGA Resource Pack 2 są takie rzeczy jak muzyczka z x-files i z sonic które na pewno mają swoją licencję i kto wie czy reszta plików jest bez licencji w co wątpię może parę plików Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 zauwaz ze to "zmidowana" wersja, jak na mnie nie ma juz licencji. Z dzwiekami jest wlasnie najgorsza sprawa, chyba najlepiej wyposazyc sie w jakis kozacki program i samemu te dzwieki po swojemu modyfikowac.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Nie tak dawno pytałem się o midi i z tego co mówił Marmot też mają licencję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 e najlepiej shako... kupic eJaya chociazby (no co? nie taki drogi - kupilem eJay hiphop 4 za 1 zl :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 najlepiej ściągnąć zwykły program do nagrywania wokali i w nim przerobić dźwięk... ja mam licencje na zabijanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 muzyczka z x-files i z sonic które na pewno mają swoją licencję i kto wie czy reszta plików jest bez licencji w co wątpię może parę plików Nie tak dawno pytałem się o midi i z tego co mówił Marmot też mają licencję No ale te zmidowane wersje z resource packa na pewno są udostępnione do użytku publicznego, no bo w końcu po co by były. :D Taki mid brzmi zupełnie inaczej niż wersja oryginalna, więc wystarczy licencja jego twórcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 wiem że brzmi to całkiem inaczej ale co poradzić macie tu temat https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=833 wątek o którym mówię zaczyna się od mojego 1 postu który jest prawie na samym dole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi