Radziu Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Chciałem zrobić chat do gry, przy użyciu 39dll. Coś zrobiłem ale nie działa : ( Do końca niewiem czy zakapowałem ocb z tym sposobem wysylania danych : https://gmclan.org/up2750_4_chat.html Niech ktoś ściagnie i powie czy to jest kompletnie do bani, czy wystarczą poprawki aby to działało (jeśli tak to jakie xD ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radziu Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Chciałem tylko przypomnieć o temacie ... Bo od paru dni jeszcze nikt nie pomógł :( BTW : pliczek się różni od tego co był na samym początku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 A w przykładach zamieszczonych razem z 39dll nie ma chatu? DOUBLEPOST! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Jak dałeś w tym jeb**** po***** .gmk to nikt Ci nie pomoże. :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi