Bartek (Kamrat) Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 co nie zmienia faktu, że jak na taką prostą gierkę 2D to wymagania są za wysokie. ale cóż, uroki GM'a :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Ale ja "MAM" duuuużo ramu. My komp prześcia nawet te wymagania! Ale 1 Ghz wymaga MARIO w 2d. No nie wytrzymam... Człowieku... Jak hitman ma o połowę mniejsze wymagania (dosłownie) i jest 100 razy lepsze!!! Wymienić ci więcej takich gier? Miło mi, że jesteście kompami które prześciają nawet te wymagania. A co do Hitmana, to zależy od gustu, jedni wolą strzelanki, inni platformówki, a jeszcze inni rozbierane pokery, a wymagania nie naznaczają jakości gry, bo np. moim zdaniem Wolfenstein 3D jest ciekawszy od Return To Castle Wolfenstein, a ich wymagania się dość różnią... @niżej post: MGz ;p ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Procesor 1200 MHz i 128 MB ramu. 4 programy w tle i śmiga :] . Nie rozumiem o co wam chodzi :P . @Up: A no szybko pisałem :P . Ale już nie będę edytował postów, bo zaraz warna dostanę xD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Wlasnie, 2x 2.4 GhZ, 1 gb ramu, Simsy 2 na pasku wlaczona czateria GMclan, GG program od poczty, Skype, Kaspersky, Firewall a gra dalej nie tnie. Ani razu sie nie zaciela :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 No to nie tylko uroki GMa, bo to zwykła platformówka mimo wszystko, więc troche to dziwne, że ma takie wymagania, u mnie można by się online'm usprawiedliwiać. Mi się zdaje, że ktoś tutaj dużo niepotrzebnych obiektów nawalił :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 E tam. Ja na tym kompie grałem i nie było lagów. Obiekty to nic - dużo dźwięków mogło spowodować przywiechę. Oczywiście wiele obiektów w roomie to też nie najlepszy pomysł :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Dobra, pograłem. Całkiem przyjemna gierka i dosyć ładnie chodziła... ale kurcze czuć, że ma niezbyt wydajny silnik, bo momentami ma się wrażenie braku płynności. Dawaj źródła, zobaczy się co tam namodziłeś. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Po pierwsze: Sorry za offtop. 2. Nie mówię że gra mi nie chodzi, chodzi dobrze, ale sądze, że takie chore wymagania jak na Mario, to... 3. Hitman, to tylko przykład. :P Nie jestem fanem hitmena (ale go lubię). Więc nie wyjeżdżajcie z takimi textami do mnie!!! 4. Jeszcze raz sorry za offtop. :) Więc gra ode mnie dostaje 3 gwiazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Jak zwykle świetna gierka, muzyka troszke niepasuje ale reszta jest świetna, tylko gra mnie nie wciągneła ;p Dlatego 4gwiazdki ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Fajna gierka, ładna grafa nawet 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Miło mi, że jesteście kompami które prześciają nawet te wymagania. A co do Hitmana, to zależy od gustu, jedni wolą strzelanki, inni platformówki, a jeszcze inni rozbierane pokery, a wymagania nie naznaczają jakości gry, bo np. moim zdaniem Wolfenstein 3D jest ciekawszy od Return To Castle Wolfenstein, a ich wymagania się dość różnią... @niżej post: MGz ;p ? wogole Wolfenstein3D to chyba najlepsza graa na swiecie i cooltowa - mi przez 15 lat sie nie znudziła ;P no i doom 2 tez niczego sobie ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymek11116 Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Fajna gierka :) 5 starów oczywiście :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ericon Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 No gierka fajna, nawet troszkę pograłem tylko ma trochę wysokie wymagania, no ale dobra mogę dać ci 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 18 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Nowa wersja dema. Usunięta większość bugów, dodano wall-kick. Jest w pierwszym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 5 gwiazdek - 1 za wyskakiwanie błędów gma = 4gwiazdki PS:Ja mam 256mb ramu bo 1g mi się przepalił (nie wiem jak to możliwe ale jednak) A DZIAŁA MI BEZ BŁĘDÓW (GRY). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 19 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 1 za wyskakiwanie błędów gma Konkretny moment, poproszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Gra super: Grywalność 5/5 Muzyka 5/5 Grafika 4/5 Fabuła 5/5 Wykonanie 5/5 (sam bym 2 poziowów nie zrobił) Ogólne 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masher Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Swietna gra 5/5. Czekam na premiere pelnej. P.S Jak sie robi wall-kick? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 5/5 piekne cudo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 14 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Odświeżam temat z konkretnym powodem. http://ncfc.taloncrossing.com/ - tu niedługo będzie coś o SMBratarsi. http://www.mfgg.net/index.php?act=resdb&am...=2&id=11611 - napiszcie jakąś recenzję. No i jeszcze jedno - w przyszłym tygodniu filmik z levelu 2-2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Wg mnie bardzo dobra gra, która zasługuje na 5/5 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Wiesz jaklub gierka spoko i grafa spoko ale to mario i ja nie wiem co tu jest kilka osób takich co lubi robiśsbie mario i dawać nazwe np. Mario Browl Nie lepiej wymyślić nowego swojego??:) 4/5 -za to że to tylko mario i że się tnie w niektórych momentach ja k skacze a mam 1gb ramu Podziwiam cię za to że chce ci się robić gre która jużistnieje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 14 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 ale to mario i ja nie wiem co tu jest kilka osób takich co lubi robiśsbie mario i dawać nazwe np. Mario Browl Nie lepiej wymyślić nowego swojego?? Nie rozumiem, ale: 1. Seria Super Mario Bros jest spoko. 2. Mario Brawl to produkcja Pabla i nie wiem, co ona ma do SMBratarsi. 3. Super Mario Bratarsi - miałem problemy z nazwaniem tej gry, więc nazwałem ją tak. Nigdzie nie spotkałem tej nazwy. Podziwiam cię za to że chce ci się robić gre która jużistnieje Pogadaj z piratami, którzy zrobili Sonic Jam 6 (port pierwszego SMB na Segę Genesis z nieudolnie dodanym Soniciem). SMBratarsi ma dodać świeżości do klonów Maria, choć na razie niezbyt mu się to udaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 NIe chodzi o nazwe chodzi o to że dziwie się że chce ci (i innym) robić gre która już istnieje. Lepiej wymyślić coś nowego :) np. Zagrałem w tą gre i tak patrze "eee tylko mario i wyłączyłem " na pegasusie dość siętego nagrałe :) ile robiłeś gre?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 NIe chodzi o nazwe chodzi o to że dziwie się że chce ci (i innym) robić gre która już istnieje. Lepiej wymyślić coś nowego smile.gif Wiesz dobrej gry nigdy za wiele! Jak ktoś lubi serię mario to sobie robi remake'i... Jak ktoś lubi nie wiem Dooma to sobie robi remake Dooma... Wolno robić przecież coś takiego bo te gry to już klasyka i fajnie jest "odświeżyć" :P taką starą grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 14 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 robić gre która już istnieje To nie jest robienie gry, która już istnieje, a robienie gry ze sprawdzonymi światami, bohaterami, wrogami, itd. ;) na pegasusie dość siętego nagrałe Ja też pogrywałem, choć teraz wiem, że Pegazus to podróbka Famicoma. ile robiłeś gre?? Demko ze 3-4 miesiące. EDIT: Yoda - o to chodziło. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 co do tego remaku to no dodałbym więcej elementów niedostępnych w mario bros np helikopterek przyczepiony do głowy mario :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 14 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 co do tego remaku to no dodałbym więcej elementów niedostępnych w mario bros np helikopterek przyczepiony do głowy mario Mieszasz gry. "Nie popadajmy w przesadyzm" (cytat popularny w mojej rodzinie ;p). Już prędzej skrzydełka na czapeczce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 to był tylko pomysł chodziło o to żeby mógł latać i jak ktoś coś takiego zobaczy w 1 roomie to zachce sięgrać Wierz mi:) :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly158 Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Gierka ok. daję 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi