Radziu Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Dodałem sound w formacie mp3. Ale kiedy wejdne na przedmiot który odgrywa mi tą muzyczke to strasznie sie przycina(wgrywa muze) i dopiero ją puszcza. Strasznie to denerwuje. Co na to poradzić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 wczytaj to wcześniej albo daj wave... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 wczytaj to wcześniej albo daj wave... OMFG, to w ogóle będzie masakra. xD Muzyka w wave będzie miała kilkadziesiąt megabajtów. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radziu Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 jak to mam wczytać wcześniej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 skonwertuj na ogg i użyj dll'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radziu Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 jak mam użyć dll'a ? Nie łapie . Jestem w dalszym ciągu początkującym :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 :) ja też... Jeśli masz wersję pro to masz się fajnie i możesz to>>https://gmclan.org/index.php?wiki&wart=40 poczytać jeśli nie to poczytaj to:>>https://gmclan.org/index.php?wiki&wart=40, bo przyda Ci się w przyszłości... Jak nie załapiesz to spróbuj skonwertować ten dźwięk... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radziu Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Podałeś mi 2 takie same linki :P EDIT: Znacie jakieś dobre konwertery ogg ? Bo ja nie zbyt mam dobre. Psują jakość dźwięku, a musi być dokładny bo to np. strzał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Znacie jakieś dobre konwertery ogg ? Bo ja nie zbyt mam dobre. Psują jakość dźwięku, a musi być dokładny bo to np. strzał.Proponuję Audacity, sam z niego korzystam i jakoś nie narzekam :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Najlepiej do empetrójek i oggów użyć dll'a, jak powiedzieli inni. Game Maker używa zewnętrznego odtwarzacza do nich i się gra zwiesza przez jego wczytywanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Ja proponuje dBPowerAmp i Sony Sound Forge :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radziu Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 W takim razie jakiego dll'a użyć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 supersound.dll nie wiem gdzie go dostać ale poszukaj na gmc.yoyogames.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radziu Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 a Ty nie masz tego ? EDIT Już znalazłem Jeśli ktoś chce to tu można ściągnąć http://home.no.net/tsg1zzn/tsg1zzn/zip/sup...system3_dll.zip Jednak supersound.dll ma podobnież błędy, dlatego używam bass.dll !! Prosty i stabilny ;) i Dzięki Morgo za podanie "Audacity", świetny konwerter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi