Pablo-GM Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Witam nie wiem jak zakodowac pliki ini bo gracze mojej gry bede znali passy innych jak to zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Dane przed zapisem zakoduj jakimś prostym algorytmem kodującym, a przy odczycie dekoduj. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Tylko jak ja mam to zrobic daj przyklad lub kod :P :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 ini_write_string( 'sekcja', 'klucz', code( zmienna ) ); zmienna = decode( ini_read_string( 'sekcja', 'klucz', '' ) ); Funkcje code i decode napisz sobie sam. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Tyle napisales to napisz i reszte:) :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 To teraz powiem, żeś sierota - pisz sobie sam. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Ale to ja prosze Was o pomoc bo gdybym wiedzial jak to bym sobie zrobil no nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Prosisz o wykonanie gotowego elementu gry - a to różnica. Mogę Ci podpowiedzieć, że można przesunąć o ileś każdy kod znaku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Ja mam zrobione acount zapisuje sie w ini a do ini moze dostac sie kazdy wiec nie wiem jak to zrobic i dlatego prosze nawet o gotowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Ale nic się nie nauczysz i oczywiście podpiszesz się pod grą jako jedyny autor. Masz. //CODE s = ''; for( n = 0; n < string_length( argument[0] ); n += 1 ) s += chr( ( ord( string_char_at( argument[0], n + 1 ) ) + 10 ) mod 256 ); return s; //DECODE s = ''; for( n = 0; n < string_length( argument[0] ); n += 1 ) s += chr( ( ord( string_char_at( argument[0], n + 1 ) ) + 246 ) mod 256 ); return s; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Dam Cie w autorach ale wez powiedz co ma byc np w create itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 PabloooGM -> Jak to co ma być w create? Tymon wszystko ci napisał, 2 funkcje i obsługę. Teraz wystarczy w GMie wcisnąć przycisk F1 i wyszukać funkcje do obsługi plików INI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Wyszukiwalem i nic takiego nie bylo kto wie jak to zamiescic pisac proszeeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Jest o tym kurs na GMC by Ranmus xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi