marseel Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 chce aby moj stworek jak doszedl do muru to zeby powiedzmy co pol sekundy tworzyl obiekt dalem to w kolizji i zrobilem z alarmami ale wtedy caly czas tworzyl :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Pyrk robiłem dawno więc może zajeżdżać kaszaną xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marseel Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 ale on nie ma sie tak odbijac :/ tylko ma stac w miejscu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 To po prostu wywal event z odbijaniem i ten klocek w create odpowiedzialny za chodzenie i już. Też mi wielka filozofia <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prze_As Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 chce aby moj stworek jak doszedl do muru to zeby powiedzmy co pol sekundy tworzyl obiekt dalem to w kolizji i zrobilem z alarmami ale wtedy caly czas tworzyl :/ Siemano ! To proste ustaw sobie zmienną np. ff=0 w kolizji ustaw ff+=1 a w stepie if ff>50 ff=0 to powinno załatwic sprawe. i zrobilem z alarmami A tak a przyszłość, nie używaj alarmów. Nie wiem czy musze to mowic bo chyba kazdy to wie, ale powiem : " Alarmy wyszły z mody juz w gm 4.2 Wiem bo mam gma od 4.5 roku. Teraz treendyy są timeline'y . Pewnie nie zaglądne juz do tego tematu więc juz teraz to napisze: Prze_As dzięki ci, to pomogło !! Nie ma za co ziomku, nie ma za co..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi