bartas Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 szukam skryptu dzięki któremu wróg będzie odbijał kulę w moją stronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Może opisz dokładniej jak ma ją odbijać i w jaki sposób zrobiłeś poruszanie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 To może dam ci gre to mi tam zrobisz ten skrypt i popatrzysz jak tam poustawiałem ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 http://www.box.net/shared/3itbrmfu8i Tylko sie nie smiej bo to jest moja pierwsza banalna gra na probe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Niezły bajzel xD nie wiem czy o to ci chodzi ale w evencie tworzenia kuli daj: direction=point_direction(x,y,hero.x,hero.y) speed=10 za hero podstaw nazwę swojego playera czy czegoś tam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 dzięki o to chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi