KoRn Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Witam. potrzebuję grafiki spidermana. -rozmiar: ok. 40x50 -2D -Widok z boku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 To wreścię 2d czy z boku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 To wreścię 2d czy z boku? To i to sobie raczej nie przeczy. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 30 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Nie 3d ale z boczku :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Masz prawa autorskie żeby robić grę o pajaku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 @Up: Ale miliony ludzi robi gry na podstawie filmów i nikt do nich nie ma pretensji. Wy już o takie głupie rzeczy GMclanowiczów pytacie... To jego sprawa ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 31 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 no to dacie tą grafike, czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 JA nie jestem grafikiem ale narysowałem taki szkic niestety wyszedł jakos za wysoki oto on: jak sie podoba to moge dodac jeszcze kolorek coś mam takiego w piant ze mi takie małe kropki dodał sorki za nie z góry :D aha jak sie podoba to napisz to dodam kolorek bo niewiem czy warto. Ps. choćby niewiem co niedodawaj mnie do credits ani niczego tym podobne :P jak sie podoba to bierz :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Spiderman1 miłe dla oka =] Spiderman2 Spiderman3 chyba najlepsze Tyle chyba ci styknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 31 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Proxx, dzieki. twoja 1 grafa nawet fajna. uzyje jej. ale dzieki wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Proxx, dzieki. twoja 1 grafa nawet fajna. uzyje jej. ale dzieki wszystkim. To nie moje sprity. Znalazłem...na ulicy :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi