Webzir Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Tutaj każdy wybiera swoje nominacje (3) na najgłupszą reklamę. Później dodamy i wyjdzie nam najgłupsza reklama. Moje nominacje: (im więcej punktów tym głupsza) 3ptk- Neostrada - "Nie możesz wyobrazić sobie dnia bez neostrady TP!" po prostu mnie ściska jak to słyszę. Gdyby nie to, że brat potrzebuje dynamiczne IP byłbym już gdzie indziej! Wyobrażam sobie dzień bez NTP tak: idę do sklepu i kupuję inny, lepszy internet. 2ptk- Starczoki - "Odkryłem nowe gwiazdki! Te gwiazdki to starczoki." - Naprawdę, scenarzysta się napracował. 1ptk- Zupy z błonnikiem Winiary - "czuję się zdrowo najedzona!", ta, sprawdź sobie skład. Ogólna kwalifikacja: 8ptk Starczoki 8ptk - Wilkinson 6ptk - Mango 5ptk- Hop Fruti 5ptk- Zupy winiary 4ptk - Neostrada 3ptk - Dezodorant Axe 3ptk - Nivea 3ptk - Lalka "agatka" 3ptk - Vision Express 2ptk - Vanish 2ptk - Persil 2ptk - Cilit Bang 2ptk - Lacalut Activ 1ptk - Fanta 1ptk - Zupy Wifon 1ptk - VitaLeg (będę aktualizował na bieżąco :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Co za głupi temat,nawet nie wiem do końca o co w tym chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Ta neostrada jeszcze mnie wkurza to "is ty can magic magic magic MAGIC" czy jakoś tak. A co najgłupszych reklam to to to to nie pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Macie kandydata na głupią reklamę: http://gameads.gamepressure.com/tv_game_co...ial.asp?ID=2752 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 beznadziejny temat...podajcie najgłupszą grę ( to już bardziej związane z gmclanem) albo nie najbardziej szorstki papier do pupy...papier ścierny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 30 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 ... Każdy daje swoje trzy nominacje - jedna reklama która dostaje 3 punkty (najgłupsza) potem druga, która dostaje 2ptk i trzecia, która dostaje 1 punkt. Mile widziane, opis reklamy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Nie wiem czy o to chodzi ale dobra: 3 pkt.dostaje reklama Reklamy mango gdynia,a zwłaszcza ta z Vibroaction która trwa najdłużej.;p 2pkt dostaje reklama Wszystkie reklamy proszku do prania persil. 1pkt.dostaje reklama Hot fruti opis: "chcesz fruti?tak fruti!...lol Edit: wszystkie reklamy są głupie,no może po za tym tą pepsi z bep. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 30 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Gratuluję, o to chodzi (^^) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 3 pkt. reklama wilkinson (maszynka do golenia) - fajnie, gosciu w basenie dostal nitro xD 2 pkt. reklama vanish - to jest juz stara, jej juz nie pokazuja - babka gadala z mina " :) " lol 1 pkt. reklama fanty - lol dziewczyna niby rzuca do chlopaka fante a rzucila 2 metry od niego xD a chopak sie rzucil jak jakis matol prosto na rzezbie i ja roz...walil xD czyli jednym slowem zal.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Więcej reklam to ja oglądam na http://gameads.gamepressure.com/ niż w tv. 3 pkt. - Nintendo Entertainment System - "You cannot beat us" - http://gameads.gamepressure.com/tv_game_co...ial.asp?ID=5673 - Ktoś, kto to wymyślił, musi mieć *** w głowie... 2 pkt. - Hyundai Comboy - http://gameads.gamepressure.com/tv_game_co...ial.asp?ID=4890 - Po tej reklamie mam koszmary. 1 pkt. - Super Bomberman 2 - http://gameads.gamepressure.com/tv_game_co...ial.asp?ID=5556 - to jest popier... Jacyś chorzy kolesie w kostiumach Bombermana gonią siebie nawzajem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 3 pkt. Reklama starczoków. 2 pkt. Hop fruti 1 pkt. Reklama Plusa "bezpłat pięcioosobowy" [nominacja] Pfr. Znowu spamowisko. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 30 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 @Jaklub: Chodziło mi o polskie reklamy ^^ (które lecą/leciały w TV) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Zmieniam decyzje tylko powiedzcie czego to dokładnie była reklama. Ludzie,potrzebujecie więcej pieniędzy,coś tam coś tam,wędliny to wszystko jest dla was bo pieniądze są dla was. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Wszystkie Plusa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 30 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 To był chyba LukasBank. @Up: One są raczej śmieszne niż głupie... Chyba, że ich nie rozumiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 A no tak. Chmm No to reklama Cilit Bang! Kobita po pierwsze gada nie po polsku a jest z Wrocławia a mieszkanie ma :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Guxio - nigdzie o tym chyba nie było napisane, a i wierz mi - więcej głupot jest w telewizji w Japonii i USA niż w Polsce. W Polsce mamy natomiast głupsze i bardziej irytujące reklamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Tak, ale kto w Polsce ogląda japońskie i amerykańskie stacje :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Tak, ale kto w Polsce ogląda japońskie i amerykańskie stacje . Ten, kto wchodzi na strony z reklamami lub youtube.com. Nie ogląda całego programu, ale reklamy owszem. Polska kwalifikacja: 3 pkt. - Reklama golarki, w której facet goli sobie głowę. 2 pkt. - Wszystkie reklamy Cilit Bang. 1 pkt. - Neostrada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 @Jaklub ... Może ciebie akurat interesuje jakie reklamy są w Japonii, ale sądzę, że większość szarego społeczeństwa ma to głęboko w poważaniu, bo nie dość, że muszą przecierpieć reklamy w rodzimej TV i na stronach, to jeszcze mają oglądać je na youtubach. @Mag_Ognia: Akurat tam śpiewają "It's a kind of magic" i jest to fragment piosenki zespołu Queen :) . Co do reklam: 3pkt - Willa Axe - nie ma to jak zachęcająca reklama do wzięcia udziału w konkursie, normalnie już się palę jak widzę te wymalowane na maksa dmuchane lale robiące bąbelki w wodzie. Do tego ta kaczka na końcu, czyżby podtekst polityczny ;p ? 2pkt - Zupy Winiary - ciekaw jestem, co one jedzą, że czują śladowe ilości błonnika w jakiejś sztucznej zupce z proszku 1pkt - Zupki Wifon - lubię te zupki, ale ta reklama jest tak idiotyczna, że od początku do końca nie wiem o co chodzi w tej całej kłótni, a zakończenia tym bardziej nie rozumiem ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 3pkt-Reklama jakiegoś kremiku Nivea, który likwiduje NIEWIDOCZNE pory, a efekty (tzn. brak porów) wyraźnie WIDAĆ już po tygodniu. xD 2pkt-Starciokiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! :D 1pkt-Reklama tej maszynki do golenia Wilkinsona. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 3 pkt wszystkie reklamy lalki "agatka" ;D 2.ptk Hop Fruti 1ptk Starczoki znam jeszcze full takich reklam jak na przykład "żelki akuku" ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 3pkt. Vision Express - "tu są twoje okulary" 2pkt. Lacalut Activ - pedalski uśmiech i pasztet 1pkt. Vitaleg - "mamo, cały dzień srasz w aptece i nogi cię nie bolą, ja pierdo**, jak ty to robisz?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 najgłupsze i wkurzające reklamy to te po 22 oferty roznegliżowanych pań które dadzą Ci chwile rozkoszy... buuu ale daremny syf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Przypomniałem sobie jeszcze głupszą. Mamo-brise minispray się skonczył-nie zapomnij o świerzym zapasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 3pkt. Wszystkie reklamy "mango" ( wiecie o co mi chodzi :P ) - trwają po 20 min. 2pkt. Zupki winiary 1pkt. Maszynka Wilkinson... A zresztą wszystkie są ogłupiające i śmieszne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi