zalu Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Cześć dwa pytanka 1.Mam w menu tekst który zawiera litery: ł , ś ale gm mi ich nie odczytuje da się to jakoś naprawić? 2. Czy da się zmienić kolor czcionki ? z góry THX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Dodaj czcionkę ze wszystkimi dostępnymi znakami i: draw_set_font( twoja_czcionka ); Możesz też wykonać coś takiego: draw_set_font( font_add( 'Arial', 12, false, false, 0, 255 ) ); Byle tylko 1 raz. =) Da się: draw_set_color( c_kolor ); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 29 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 dzięki zara sprawdze EDIT: kurcze sprawdziłem prawie każdą czcionkę i jest to samo napis bez: ł i ś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 https://gmclan.org/up1717_7_KLIKNIJ_NA_TO.html ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 29 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 jest ok ale tylko w arial a winnych nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Wybierasz czcionkę klikasz na "All" i już nie powinno być kłopotów(chyba że czcionka nie obsługuje "ł" "ś" itd.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 29 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 ok bedzie arial albo zrobie napis w paincie puźniej wklepie jako obiekt i już ok dzięki wszystkim zamykam temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi