Gooman Opublikowano 3 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2005 Witam. Postanowiłem zaprezentować wam jedną z moich nadchodzących gierek. Tytuł roboczy gry to "Fantasy Bomber" i nie trudno się domyślić że jest klonem Bombermana. Jest to dość wczesna wersja gry więc nie spodziewajcie się zbyt wiele. Narazie możecie pograć sobie z kumplem na split screenie. Grafika została zaporzyczona z charsetów i chipsetów rpg makera i nie zamierzam jej zmieniać bo grafikiem jestem marnym i prawde mówiąc animacje nigdy mi nie wychodzą. Teraz zapowiem co się znajdzie w następnej wersji: -Możliwość ustawienia ilości poszczególnych bonusów, przeszkód, i potworów losowo rozmieszczanych na planszy w Multiplayerze. -Potworki (już zrobione, aktualnie męcze się nad ich AI) -Plansza tytułowa wraz z menu -Dodatkowe bonusy -Poprawiony system losowego generowania poziomu w MP. Lista ta może jeszcze ulec zmianie, a tym czasem zapraszam do ściągnięcia: >>DOWNLOAD<< Znalezione bugi i sugestie zgłaszajcie w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 3 Lutego 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2005 Dodaj obsługę GMproxy i będzie można pograć za darmo na amerykańskim serwerku. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 3 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2005 jkaby sie mogło pograć to bym ocenił.Aktualnie link nie działa.Wielkie brawa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 3 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2005 Aktualnie link nie działaLink działa. A gierka całkiem fajna. Grałem sam chwilkę i nie znalazłem żadnych błędów. Typowy bomberman czyli spoko. Czekam na nową wersję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2005 W pliku miałem coś takiego: {[Lycos]} {Make Lycos you start page} {Email & SMS} {Search} {Flirt & Chat} {Web Hosting} {Entertainment} {Shopping} {Web Hosting} {Domain Names} {Virtual Server} {Tripod} {Webmaster Channel} {Directory} Search for in Tripod Member Pages Webmaster Channel Web Images {Top 50} Tripod you are here: {Lycos Home} » {Tripod} » External Referrer Lycos Tripod Website Building You are trying to download this file from a member page hosted on Lycos Tripod UK for free: http://members.lycos.co.uk/gejmsworld/fb.rar To access this file, you need to visit the member page first: {http://members.lycos.co.uk/gejmsworld} (you will be redirected in 5 seconds) Your free hosting over 8 european countries : {Kostenlose Home Page} (DE) | {Hébergement gratuit} (FR) {Hosting Gratuito} (ES) | {Hosting Gratuito} (IT) | {Gratis Website} (NL) | {Gratis Hemsida} (SE) | {Hjemmeside} (DK) {Add your Site to Lycos} | {Investor Relations} | {Terms and Conditions} | {Privacy Statement} | {Help} Copyright © 2003 Lycos, Inc. All Rights Reserved. Lycos® is a registered trademark of Carnegie Mellon University Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooman Opublikowano 4 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2005 Poprawiłem link ,żeby przekierowywał do katalogu a nie bezpośrednio do pliku. Dlatego nie lubie Lycosa heh :boxed: . Mam nadzieje że teraz wszystko z linkiem będzie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 4 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2005 Mówiąc szczeże to narazie nic nowego. Licze że nie będzie to taki klasyczny Bomberman :] . Proponuje dodać możliwość wyboru postaci i rodzaju planszy :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 4 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2005 Tia, specjalne moce dla każdej postaci i tryb kariery! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooman Opublikowano 4 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2005 Woock przejrzałeś mnie :P. Prawda jest taka że będzie możliwość wyboru postaci jak i poziomu w multiplayerze. Zastanawiam się jeszcze jak to będzie z trybem single. A co do propozycji Ranma_Mana - to jest nawet ciekawy pomysł i postaram się umieścić możliwość gry na necie o ile pozwolą mi na to możliwości i czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ballard Opublikowano 7 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2005 całkiem niezłe! grafika dobra, chociaż grywalność juz trochę mniejsza... przyśpiesz tych gości to zabawa nie będzie się tak dłużyć... jak narazie to nie widzę żadnych poważnych błędów 8/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2005 Ja natrafiłem na buga. Miałem raz coś takiego, że byłem uwięziony. Wokół mnie czaszki, a bomby nie chciały mi się wyrzucić (pewnie nie miałem :) ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 7 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2005 Jak ja grałem to często byłem zamknięty tak, że nie mogłem postawić bomby nie popełniając samobójstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi