Gość Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 siemka.Nie wiem gdzie to znaleźć ale warto i TU spytać:jak zdobyć CD-Key do CS 1.6 skoro płytkę miałem pożyczoną i musiałem oddać, a CS działa tylko na windowsowym koncie u bracika a on ma HASŁO?? Pomocy szukałem ale nie znalazłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Chodzi Ci o to aby odzyskać Cd-keya którego już wprowadziłeś. Widziałem kiedyś taki program do tego lecz nie pamiętam nazwy. Poszukaj na google. Na pewno coś znajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 przejdz sie do sklepu :P tu sie nie toleruje rozmow o crackach, keyach itp. (nielegalnych rzecz jasna :P) EDIT: o sorry, niedokladnie przeczytalem :] Niestety Valve postapilo trochę chamsko i za odzyskanie key'a musimy zapłacić 10$ (dolarów) hmm... watpie zeby ci sie udalo ale jak cos bede wiedzial to ci z checia pomoge :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Mati tu się również nie bawi w moderatora jeśli się nim nie jest 16 ptk regulaminu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Musisz znać hasło brata, bo nie można po raz drugi zarejestrować się na steam na tego samego keya. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Istnieje możliwość usunięcia hasła twego brata. Po prostu odpal system w trybie awaryjnym. Potem wejdź na jego konto i w panelu sterowania usuń hasło. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Istnieje możliwość usunięcia hasła twego brata. Po prostu odpal system w trybie awaryjnym. Potem wejdź na jego konto i w panelu sterowania usuń hasło. :] Lepiej się wywiedzieć jakie ma hasło i nie usuwać bo jak brat się dowie to mime możek trafić na intensywną terapię XD @mimek Możesz też zapłacić bratu za dostęp do konta XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 siemka.Dzięki za pomoc.Coś tam załatwię (np. pot patrze hasło i będzie git.) :thumbsup: może jak coś to pojade do jakiegoś sklepu itd. Nara pozdro.MIMEK Edit: Wolfoxer: MASZ RACJE Z TYM Lepiej się wywiedzieć jakie ma hasło i nie usuwać bo jak brat się dowie to mime możek trafić na intensywną terapię XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Zawsze możesz użyć programów które odsłaniają gwiazdki w hasłach o ile zostawił je w takiej postaci na kompie ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi