Gasteruk Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Pewnie spotkaliscie sie z takimi przypadkami.... Ale mam problem jest plansza i sa 2 monstery.... 1 sie wyswietla a 2 nie.... To takie same objecty i sprite... Wiec oco tu chodzi?? :blink: Tu macie przyklad Klik!!! Widocznie widac ze ustawilem 2 monstery.... Jak byscie mogli mi powiedziec co poprawic albo jak niewiecie jak to powiedziec poprawcie sami... Narax :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 OMG!!!!!!!!!!!!! Daj to w pliku .gm6, Zawsze się wkurzam jak widze .gmk <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Bo musisz mieć sprita w object "zawracaj mansterku i odznacz "visible" (obok "solid" Dlaczego wcześniej go nie było widzć??? Bo monster po prostu spadał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gasteruk Opublikowano 23 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Dalej sie niepojawia.... :mellow: Probawalem cos porobic z blok ale lipa.... Zaczynam sie wkurw...Denerwowac ^_^ Jak tobie dziala to podeslij.... Edit:Jesli by tak bylo to wszystkie monstery by sie zapadly ^_^ Edit 2:Sprobuje zrobic odnowa wszystko.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Zaraz wyślę... Edit: masz https://gmclan.org/up2251_12_Platwormowa_gra.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 ustaw sprita obiektowi zawracaj monsterku <_< od czego on ma się dobić :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 @Marek.S To właśnie mu powiedziałem ale on nie zrozumiał :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gasteruk Opublikowano 24 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Thx.... Zrozumialem..... Wczesniej dalem sprite tyle ze bialego i nie nieodbilal.... Poraz kolejmy mi pomogliscie..... :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi