Morgo Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Zamieszczam tutaj skromny tileset i grafikę demona. Nie są może najlepiej wykonane ale myślę że nie jest żle :] . Jeśli ktoś zechce użyć ich w swojej grze to uprzejmie proszę o dodanie mnie do creditsów :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Nie robisz już Aldebara? Przecież to titles z niego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 22 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Nie robisz już Aldebara? Przecież to titles z niego!To nie jest tileset z Aldebara, tylko z innego mojego projektu z którego zrezygnowałem właśnie na rzecz Aldebar :). A prace nad Aldebar zostały wznowione po dłuższej przerwie :]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Grafa super... Sądzę, że niejednemu użytkownikowi się przyda... Zwłaszcza, że wielu poszukuje grafiki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Niech zgadnę, niektóre z tych kwadracików to pomniejszone tekstury z gry cube (lub sauerbarten czy jaokoś tak). Niektórym może się przydać, ale raczej nie mi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 22 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Niech zgadnę, niektóre z tych kwadracików to pomniejszone tekstury z gry cube (lub sauerbarten czy jaokoś tak).Masz rację. Gratuluję spostrzegawczości :]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi